Povezane vesti
(VIDEO) Za razliku od Vučića, Šapić ne zna da li je pucnjava u Ćacilendu terorizam: Ja sam prva žrtva blokadera
Danas pre 5 dana
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić na konferenciji za medije u Starom dvoru naveo je da ne zna da li je nedavna pucnjava u Ćacilendu teroristički akt, kako je to ranije ocenio predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Šapić je, na pitanje našeg novinara… »
Šta će mu reći Vučić?! Šapić ne zna da li je pucnjava u Ćacilendu terorizam
Pravda pre 5 dana
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić na konferenciji za medije u Starom dvoru naveo je da ne zna da li je nedavna pucnjava u Ćacilendu teroristički akt, kako je to ranije ocenio predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Šapić je, na pitanje novinara Danasa… »
Šapić o protestima i blokadama: Govorio sam kao Fidel Kastro, svako je čuo ono što je hteo
Beta pre 5 dana
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić je ponovo pozvao nadležne organe da po zakonu postupe u vezi svih blokada saobraćajnica, ometanja građana i onemogućavanja radnika gradskih preduzeća da obavljaju svoj posao, te podsetio da je to isto radio i u… »
Šapić o protestima i blokadama: Govorio sam kao Fidel Kastro, svako je čuo ono što je hteo
Radio sto plus pre 5 dana
On je, uz konstataciju da je taj stav već izneo i da ne želi da se stalno ponavlja, tako odgovorio na novinarsko pitanje zašto se nije oglasio povodom nedavne pucnjave u šatorima kod Skupštine Srbije. Upitan da li je ta pucanjava bila teroristički akt… »
Šapić o pucnjavi kod Skupštine: “Možda je bio teroristički akt, neka postupe oni čiji je to posao”
Serbian News Media pre 5 dana
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić je danas ponovo pozvao nadležne organe da po zakonu postupe u vezi svih blokada saobraćajnica, ometanja građana i onemogućavanja radnika gradskih preduzeća da obavljaju svoj posao, te podsetio da je to isto radio i… »
„Pozivam nadležne organe da procesuiraju sve one koji krše javi red i mir“: Šapić o Ćacilendu
Nedeljnik pre 5 dana
Gradonačelnik Beograda, Aleksandar Šapić, odgovarajući na pitanje da li smatra da je bio dužan da se obrati građanima nakon pucnjave u „Ćacilendu“, poručio je da na ta pitanja neće odgovarati, jer kada je o takvim problemima ranije pričao niko ga nije… »
Vesti dana »
FOTO i VIDEO: Nakon blokade raskrsnice kod Banovine, Novosađani krenuli ka Bulevaru oslobođenja
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 69 povezanih
Novi Sad: Grupa građana krenula pešice ka Beogradu da podrži Dijanu Hrku u štrajku glađu
Beta pre 10 satijoš 33 povezane
Kordon policije između dve grupe građana ispred Skupštine - letele su flaše i petarde
RTS pre 21 minutajoš 23 povezane
Premijer S. Makedonije objavio veliku pobedu njegove VMRO DPMNE na lokalnim izborima
Beta pre 16 minutajoš 26 povezanih