Povezane vesti

Dara Bubamara snima film

Dara Bubamara snima film

Vesti online pre 25 dana
Članica žirija “Zvezda Granda” pevačica Dara Bubamara iznenadila je priznanjem da planira da snimi biografski igrani film o svom životu. Dara je ovu vest saopštila medijima pred snimanje nove epizode najgledanijeg muzičkog takmičenja u regionu i otkrila… »
Dara Bubamara snima film, otkrila ko će da je glumi: "Kada nešto zamislim to mi se i ostvari"

Dara Bubamara snima film, otkrila ko će da je glumi: "Kada nešto zamislim to mi se i ostvari"

B92 pre 25 dana
Članica žirija "Zvezda Granda" pevačica Dara Bubamara iznenadila je priznanjem da planira da snimi biografski igrani film o svom životu. Dara je ovu vest saopštila medijima pred snimanje nove epizode najgledanijeg muzičkog takmičenja u regionu i otkrila… »
Dara Bubamara snima film o svom životu: Evo ko će je igrati igrati kao devojčicu, dve koleginice izostavljene

Dara Bubamara snima film o svom životu: Evo ko će je igrati igrati kao devojčicu, dve koleginice izostavljene

Mondo pre 25 dana
Pevačica Dara Bubamara prokomentarisala je spekulacije da se snima dokumentarni film o Saši Popoviću. "Čula sam sinoć nešto o tome, ali ja za sada još ne znam detalje. Nisam bila sagovornica, ali bi bila dobra za to jer ga baš dugo poznajem. Mislim… »

Vesti dana »