Povezane vesti
"Imaš noge od milion dolara, šteta da se unakaziš i budeš nikakva" Boki 13 u svom stilu sasuo Radi sve u lice: Ne pipaj tu…
Kurir pre 4 dana
Rada Manojlović gostovala je kod Bokija 13, koji joj je sve što godinama misli o njenom oblačenju i stilu rekao u lice. Bez dlake na jeziku, u svom stilu Boki je kritikovao pevačicu i dao joj par primera koji su bili potpuni promašaji. - Srce moje, šta… »
"Unakažena si, ta tvoja kosurdača..." Voditelj javno iskritikovao Radu Manojlović, pevačica zatečena, evo kako je reagovala!…
Alo pre 4 dana
Pored zgodnog tela i lepog lica, smatra da dovoljno ne vodi računa o stajlinzima i načinu na koji izlazi u javnost. Voditelj Boki 13 nedavno je iskritikovao Radu Manojlović zbog stajlinga, a sada joj je sve što ima rekao u lice. - Srce moje, šta je sa… »
"Ta tvoja kosurdača, unakažena si": Voditelj urlao na Radu Manojlović, ona htela u zemlju da propadne: ''Dosta više, ženo…
Blic pre 4 dana
Voditelj Boki 13 nedavno je javno iskritikovao Radu Manojlović zbog stajlinga, a sada joj je sve što ima rekao u lice. - Srce moje, šta je sa stajlinzima ako si perfekcionista? Imaš lepu figuru, noge od milion dolara, lice perfektno i šteta je da budeš… »
Vesti dana »
Jutro prohladno, tokom dana sunčano i toplo, temperatura do 26 stepeni
RTV pre 27 minutajoš 6 povezanih
Crveno-beli traže put za izlazak iz krize: Evo gde možete pratiti prenos meča Crvena zvezda - Radnik
Kurir pre 41 minutajoš 7 povezanih
Orban: Predlog Brisela da 20 odsto budžeta ide Ukrajini je put u propast
Kurir pre 4 satijoš 2 povezane
Brnabić: Tužan dan za Srbiju, dobro je što je skup u Novom Sadu prošao mirno
Telegraf pre 3 satajoš 5 povezanih