Povezane vesti

"Imaš noge od milion dolara, šteta da se unakaziš i budeš nikakva" Boki 13 u svom stilu sasuo Radi sve u lice: Ne pipaj tu…

"Imaš noge od milion dolara, šteta da se unakaziš i budeš nikakva" Boki 13 u svom stilu sasuo Radi sve u lice: Ne pipaj tu…

Kurir pre 4 dana
Rada Manojlović gostovala je kod Bokija 13, koji joj je sve što godinama misli o njenom oblačenju i stilu rekao u lice. Bez dlake na jeziku, u svom stilu Boki je kritikovao pevačicu i dao joj par primera koji su bili potpuni promašaji. - Srce moje, šta… »
"Unakažena si, ta tvoja kosurdača..." Voditelj javno iskritikovao Radu Manojlović, pevačica zatečena, evo kako je reagovala!…

"Unakažena si, ta tvoja kosurdača..." Voditelj javno iskritikovao Radu Manojlović, pevačica zatečena, evo kako je reagovala!…

Alo pre 4 dana
Pored zgodnog tela i lepog lica, smatra da dovoljno ne vodi računa o stajlinzima i načinu na koji izlazi u javnost. Voditelj Boki 13 nedavno je iskritikovao Radu Manojlović zbog stajlinga, a sada joj je sve što ima rekao u lice. - Srce moje, šta je sa… »
"Ta tvoja kosurdača, unakažena si": Voditelj urlao na Radu Manojlović, ona htela u zemlju da propadne: ''Dosta više, ženo…

"Ta tvoja kosurdača, unakažena si": Voditelj urlao na Radu Manojlović, ona htela u zemlju da propadne: ''Dosta više, ženo…

Blic pre 4 dana
Voditelj Boki 13 nedavno je javno iskritikovao Radu Manojlović zbog stajlinga, a sada joj je sve što ima rekao u lice. - Srce moje, šta je sa stajlinzima ako si perfekcionista? Imaš lepu figuru, noge od milion dolara, lice perfektno i šteta je da budeš… »

Vesti dana »