Povezane vesti
Glumica se porodila skoro mesec dana pre termina: Posle 21. dan zagrlila ćerku, sada je obuzele emocije
Telegraf pre 5 dana
Poznata glumica iz Hrvatske, Tara Rosandić, porodila se pre 20 dana i na svet donela ćerku. Ponosna majka Tara naslednicu Lisu je rodila pre termina, o čemu je i javno pisala na Instagramu. - Lisa nam je morala doći ranije. Naša borkinja raste, mi čekamo… »
Porodila se glumica kojoj je ujak bio ministar: Prerano rođenu ćerku zagrlila posle 21. dana: Tara je u ljubavi sa poznatim…
Blic pre 5 dana
Poznata glumica iz Hrvatske, Tara Rosandić, porodila se pre 20 dana i na svet donela ćerku. Ponosna majka Tara naslednicu Lisu je rodila pre termina, o čemu je i javno pisala na Instagramu. - Lisa nam je morala doći ranije. Naša borkinja raste, mi čekamo… »
Vesti dana »
Tenzije ispred Skupštine: Policija potisnula građane koji su došli da podrže Dijanu Hrku, priveden autoprevoznik Jaćimović
Danas pre 1 satjoš 68 povezanih
VIDEO: Dijana Hrka započela štrajk glađu, policija joj nije dala da priđe Skupštini Srbije
Radio 021 pre 5 satijoš 33 povezane
Novosadski Zborovi pozivaju na skup podrške Dijani Hrki ispred Banovine u 19 sati
Moj Novi Sad pre 31 minutajoš 11 povezanih