Povezane vesti

Pesniku Đorđu Sladoju u Gradskoj kući u Novom Sadu uručena nagrada "Miroslav Antić"

Pesniku Đorđu Sladoju u Gradskoj kući u Novom Sadu uručena nagrada "Miroslav Antić"

Radio 021 pre 25 dana
Pesniku Đorđu Sladoju danas, 28. oktobra u Gradskoj kući u Novom Sadu uručena je nagrada "Miroslav Antić", a u okviru manifestacije "Antićevi dani". "Antićeve dane" po 18. put po redu organizuje Kulturni centar Novog Sada, u znak sećanja na čuvenog… »
Gradonačelnik Mićin uručio nagradu "Miroslav Antić" pesniku Đorđu Sladoju

Gradonačelnik Mićin uručio nagradu "Miroslav Antić" pesniku Đorđu Sladoju

RTV pre 24 dana
NOVI SAD - Gradonačelnik Novog Sada Žarko Mićin uručio je u Gradskoj kući, u okviru manifestacije "Antićevi dani", godišnju nagradu "Miroslav Antić" pesniku Đorđu Sladoju. "Antićeve dane" po 18. put po redu organizuje Kulturni centar Novog Sada, u znak… »
Nagradu „Miroslav Antić" dobio Đorđo Sladoje za knjigu „Kalendar moje majke"

Nagradu „Miroslav Antić" dobio Đorđo Sladoje za knjigu „Kalendar moje majke"

RTS pre 24 dana
Na „Antićevim danima" u Novom Sadu, nagrada „Miroslav Antić" za najbolju pesničku knjigu ove godine dodeljena je Đorđu Sladoju za knjigu „Kalendar moje majke". Sladoje je pročitao Plavi čuperak Mike Antića i rekao da je to jedinstvena dečja „biblija o… »
Đorđo Sladoje laureat nagrade "Miroslav Antić" za knjigu "Kalendar moje majke"

Đorđo Sladoje laureat nagrade "Miroslav Antić" za knjigu "Kalendar moje majke"

Euronews pre 25 dana
Na "Antićevim danima" u Novom Sadu, nagrada "Miroslav Antić" za najbolju pesničku knjigu ove godine dodeljena je Đorđu Sladoju za knjigu "Kalendar moje majke". Sladoje je rođen 1954. i objavio je više od 20 pesničkih knjiga i dobitnik je velikih nagrada… »
Nagrada "Miroslav Antić" uručena pesniku Đorđu Sladoju Gradonačelnik Mićin: Ova manifestacija je suštinski oživljavanje…

Nagrada "Miroslav Antić" uručena pesniku Đorđu Sladoju Gradonačelnik Mićin: Ova manifestacija je suštinski oživljavanje…

Dnevnik pre 25 dana
Gradonačelnik Novog Sada Žarko Mićin uručio je u Gradskoj kući, u okviru manifestacije „Antićevi dani“, godišnju nagradu „Miroslav Antić“ pesniku Đorđu Sladoju. „Antićeve dane“ po 18. put po redu organizuje Kulturni centar Novog Sada, u znak sećanja na… »
Nagradu „Miroslav Antić” dobio Đorđo Sladoje za knjigu „Kalendar moje majke"

Nagradu „Miroslav Antić” dobio Đorđo Sladoje za knjigu „Kalendar moje majke"

Politika pre 25 dana
Dobitnik je rekao da niko kao Antić nije umeo da se saživi sa ugroženima, da im pokaže da problemi mogu da se nadigraju. NOVI SAD - Na „Antićevim danima” u Novom Sadu, nagrada „Miroslav Antić” za najbolju pesničku knjigu ove godine dodeljena je Đorđu… »
Nagrada „Miroslav Antić“ uručena pesniku Đorđu Sladoju

Nagrada „Miroslav Antić“ uručena pesniku Đorđu Sladoju

Telegraf pre 25 dana
Gradonačelnik Novog Sada Žarko Mićin uručio je u Gradskoj kući, u okviru manifestacije „Antićevi dani“, godišnju nagradu „Miroslav Antić“ pesniku Đorđu Sladoju. „Antićeve dane“ po 18. put po redu organizuje Kulturni centar Novog Sada, u znak sećanja na… »

Vesti dana »