Povezane vesti
Pesniku Đorđu Sladoju u Gradskoj kući u Novom Sadu uručena nagrada "Miroslav Antić"
Radio 021 pre 5 dana
Pesniku Đorđu Sladoju danas, 28. oktobra u Gradskoj kući u Novom Sadu uručena je nagrada "Miroslav Antić", a u okviru manifestacije "Antićevi dani". "Antićeve dane" po 18. put po redu organizuje Kulturni centar Novog Sada, u znak sećanja na čuvenog… »
Gradonačelnik Mićin uručio nagradu "Miroslav Antić" pesniku Đorđu Sladoju
RTV pre 4 dana
NOVI SAD - Gradonačelnik Novog Sada Žarko Mićin uručio je u Gradskoj kući, u okviru manifestacije "Antićevi dani", godišnju nagradu "Miroslav Antić" pesniku Đorđu Sladoju. "Antićeve dane" po 18. put po redu organizuje Kulturni centar Novog Sada, u znak… »
Nagradu „Miroslav Antić" dobio Đorđo Sladoje za knjigu „Kalendar moje majke"
RTS pre 4 dana
Na „Antićevim danima" u Novom Sadu, nagrada „Miroslav Antić" za najbolju pesničku knjigu ove godine dodeljena je Đorđu Sladoju za knjigu „Kalendar moje majke". Sladoje je pročitao Plavi čuperak Mike Antića i rekao da je to jedinstvena dečja „biblija o… »
Đorđo Sladoje laureat nagrade "Miroslav Antić" za knjigu "Kalendar moje majke"
Euronews pre 4 dana
Na "Antićevim danima" u Novom Sadu, nagrada "Miroslav Antić" za najbolju pesničku knjigu ove godine dodeljena je Đorđu Sladoju za knjigu "Kalendar moje majke". Sladoje je rođen 1954. i objavio je više od 20 pesničkih knjiga i dobitnik je velikih nagrada… »
Nagrada "Miroslav Antić" uručena pesniku Đorđu Sladoju Gradonačelnik Mićin: Ova manifestacija je suštinski oživljavanje…
Dnevnik pre 4 dana
Gradonačelnik Novog Sada Žarko Mićin uručio je u Gradskoj kući, u okviru manifestacije „Antićevi dani“, godišnju nagradu „Miroslav Antić“ pesniku Đorđu Sladoju. „Antićeve dane“ po 18. put po redu organizuje Kulturni centar Novog Sada, u znak sećanja na… »
Nagradu „Miroslav Antić” dobio Đorđo Sladoje za knjigu „Kalendar moje majke"
Politika pre 4 dana
Dobitnik je rekao da niko kao Antić nije umeo da se saživi sa ugroženima, da im pokaže da problemi mogu da se nadigraju. NOVI SAD - Na „Antićevim danima” u Novom Sadu, nagrada „Miroslav Antić” za najbolju pesničku knjigu ove godine dodeljena je Đorđu… »
Nagrada „Miroslav Antić“ uručena pesniku Đorđu Sladoju
Telegraf pre 4 dana
Gradonačelnik Novog Sada Žarko Mićin uručio je u Gradskoj kući, u okviru manifestacije „Antićevi dani“, godišnju nagradu „Miroslav Antić“ pesniku Đorđu Sladoju. „Antićeve dane“ po 18. put po redu organizuje Kulturni centar Novog Sada, u znak sećanja na… »
Vesti dana »
Al Džazira o komemorativnom skupu u Novom Sadu: Pad nadstrešnice simbol duboko ukorenjene korupcije
Danas pre 1 satjoš 3 povezane
Ljudi izbodeni nožem u vozu: Užasan napad u Engleskoj: "Scene su stravične" (video)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
"Vojska je potpuno spremna": Kim Džong Un izvršio inspekciju borbene gotovosti jedinice za specijalne operacije
Blic pre 1 satjoš 1 povezana