Povezane vesti
''Kad sam je prvi put video, zamolio sam boga da...'' Mladin tata emotivnim govorom na svadbi rasplakao region! (video)
Alo 28.10.2025
Na svadbama se često čuju dirljive reči, ali govor oca koji „ispraća“ svoju ćerku u novi život uvek ima posebnu težinu. Upravo takav trenutak dogodio se na venčanju Katarine iz Hrvatske, kada je njen otac u nekoliko iskrenih i emotivnih rečenica… »
Plače mlada, plaču gosti, plače mladoženja! Dirljive reči Katarininog oca na dan njenog venčanja rasplakao i Balkan: "Odneo mi…
Blic 28.10.2025
Na svadbama se često čuju dirljive reči, ali govor oca koji "ispraća" svoju ćerku u novi život uvek ima posebnu težinu. Upravo takav trenutak dogodio se na venčanju Katarine iz Hrvatske, kada je njen otac u nekoliko iskrenih rečenica uspeo da rasplače… »
Vesti dana »
Istorijski trgovinski dogovor Indije i EU: 'Majka svih sporazuma'
BBC News pre 47 minutajoš 33 povezane
Uživo: Penali i 50.000 evra, šteta 100 miliona dnevno! Kamioni drugi dan u blokadi: Prevoznici neće odustati dok se ne promeni pravilo Šengena (foto)
Blic pre 1 satjoš 66 povezanih
Hor Karlovačke gimnazije napustio svečanost povodom Savindana zbog predsednika opštine
NIN pre 27 minutajoš 27 povezanih
Piše Savo Manojlović: Od Svetog Save do studentske pobune – borba za znanje i pravdu nikada nije prestala
Nova pre 1 satjoš 23 povezane