Povezane vesti
''Kad sam je prvi put video, zamolio sam boga da...'' Mladin tata emotivnim govorom na svadbi rasplakao region! (video)
Alo pre 4 dana
Na svadbama se često čuju dirljive reči, ali govor oca koji „ispraća“ svoju ćerku u novi život uvek ima posebnu težinu. Upravo takav trenutak dogodio se na venčanju Katarine iz Hrvatske, kada je njen otac u nekoliko iskrenih i emotivnih rečenica… »
Plače mlada, plaču gosti, plače mladoženja! Dirljive reči Katarininog oca na dan njenog venčanja rasplakao i Balkan: "Odneo mi…
Blic pre 4 dana
Na svadbama se često čuju dirljive reči, ali govor oca koji "ispraća" svoju ćerku u novi život uvek ima posebnu težinu. Upravo takav trenutak dogodio se na venčanju Katarine iz Hrvatske, kada je njen otac u nekoliko iskrenih rečenica uspeo da rasplače… »
Vesti dana »
Poruka sa Petrovaradina: Vidimo se sutra i svakog drugog dana dok ne bude pravda
Beta pre 46 minutajoš 25 povezanih
Studenti i građani Niša odali poštu žrtvama tragedije u padu nadstrešnice
Euronews pre 11 minutajoš 84 povezane
Planirali napad na ustavno uređenje? Evo kada bi trebalo da bude saslušan uhapšeni Miša Bačulov
Blic pre 1 satjoš 28 povezanih
MUP Srbije: U Novom Sadu prisutno oko 39.000 građana na neprijavljenom javnom okupljanju, nije bilo incidenata
Serbian News Media pre 2 satajoš 48 povezanih
Studentkinja na skupu u Novom Sadu: Pad nadstrešnice nije tragedija, već zločin i ubistvo
Beta pre 6 satijoš 30 povezanih