Povezane vesti
Šapić: Zaposleni u Apotekama Beograd nisu prihvatili moje predloge, neka se obrate nekom drugom
Danas pre 5 dana
Gradonačelnik Beograda Aleksanadar Šapić poručio je danas zaposlenima u apotekarskoj ustanovi „Beograd“, koji su najavili jednodnevni štrajk zbog nepostajanja uslova i sredstava za rad, da se obrate svom rukovodstvu i predsedniku Skupštine Grada Beograda… »
Šapić o Apotekama Beograd: Pitajte direktora, Nikodijevića i zaposlene, ja se u to ne razumem
Forbes pre 5 dana
Gradonačelnik Beograda Aleksanadar Šapić poručio je danas zaposlenima u apotekarskoj ustanovi Beograd, koji su najavili jednodnevni štrajk zbog nepostajanja uslova i sredstava za rad, da se obrate svom rukovodstvu i predsedniku Skupštine Grada Beograda… »
Zaposleni apotekarske ustanove "Beograd" odbile Šapićev predlog, on im poručio: Obratite se svom rukovodstvu i predsedniku…
Kurir pre 5 dana
Obrazložio je ovu poruku rečima da su njegovi predlozi odbijeni. - Apoteke Beograd su godinama u problemu. Subvencionišu se direktno iz budžeta Grada Beograda. Sve što sam imao da kažem o Apotekama Beograd sam kazao pre godinu dana. Tada sam predložio da… »
Šapić: Zaposleni u Apotekama Beograd nisu prihvatili moje predloge, neka se obrate nekom drugom
Novi magazin pre 5 dana
Gradonačelnik Beograda Aleksanadar Šapić poručio je danas zaposlenima u apotekarskoj ustanovi "Beograd", koji su najavili jednodnevni štrajk zbog nepostajanja uslova i sredstava za rad, da se obrate svom rukovodstvu i predsedniku Skupštine Grada Beograda… »
Šapić o štrajku Apoteka Beograd: “Odbijeni su svi moji predlozi za pomoć, zaposleni neka pitaju svoje rukovodstvo i…
Serbian News Media pre 5 dana
Gradonačelnik Beograda Aleksanadar Šapić poručio je danas zaposlenima u apotekarskoj ustanovi “Beograd”, koji su najavili jednodnevni štrajk zbog nepostajanja uslova i sredstava za rad, da se obrate svom rukovodstvu i predsedniku Skupštine Grada Beograda… »
Vesti dana »
"Jedan policajac povređen": Oglasio se MUP o incidentima kod Skupštine: "Organizovana grupa napala građane u Pionirskom parku"
Blic pre 2 satajoš 5 povezanih
Milivojević (DS) pozvao građane da podrže Dijanu Hrku kod Skupštine Srbije
Danas pre 2 satajoš 3 povezane