Povezane vesti
Šapić o Apotekama Beograd: Pitajte direktora, Nikodijevića i zaposlene, ja se u to ne razumem
Forbes 28.10.2025
Gradonačelnik Beograda Aleksanadar Šapić poručio je danas zaposlenima u apotekarskoj ustanovi Beograd, koji su najavili jednodnevni štrajk zbog nepostajanja uslova i sredstava za rad, da se obrate svom rukovodstvu i predsedniku Skupštine Grada Beograda… »
Šapić: Zaposleni u Apotekama Beograd nisu prihvatili moje predloge, neka se obrate nekom drugom
Novi magazin 28.10.2025
Gradonačelnik Beograda Aleksanadar Šapić poručio je danas zaposlenima u apotekarskoj ustanovi "Beograd", koji su najavili jednodnevni štrajk zbog nepostajanja uslova i sredstava za rad, da se obrate svom rukovodstvu i predsedniku Skupštine Grada Beograda… »
Šapić o štrajku Apoteka Beograd: “Odbijeni su svi moji predlozi za pomoć, zaposleni neka pitaju svoje rukovodstvo i…
Serbian News Media 28.10.2025
Gradonačelnik Beograda Aleksanadar Šapić poručio je danas zaposlenima u apotekarskoj ustanovi “Beograd”, koji su najavili jednodnevni štrajk zbog nepostajanja uslova i sredstava za rad, da se obrate svom rukovodstvu i predsedniku Skupštine Grada Beograda… »
Vesti dana »
Suđenje za pad nadstrešnice na čekanju: Branioci Vesića, Dimoski i Tanasković traže zaštitu zakonitosti
Radio 021 pre 5 satijoš 5 povezanih
Milivojević: Ne mogu da odem iz te proklete fabrike, a ne ostavim sliku sina na mestu gde je stradao
Ozon press pre 1 satjoš 13 povezanih
Dušan Tadić poslao moćnu poruku Srbiji: Kao da nikad nisam ni odlazio...
Kurir pre 15 minutajoš 59 povezanih