Povezane vesti
Šapić: Zaposleni u Apotekama Beograd nisu prihvatili moje predloge, neka se obrate nekom drugom
Danas 28.10.2025
Gradonačelnik Beograda Aleksanadar Šapić poručio je danas zaposlenima u apotekarskoj ustanovi „Beograd“, koji su najavili jednodnevni štrajk zbog nepostajanja uslova i sredstava za rad, da se obrate svom rukovodstvu i predsedniku Skupštine Grada Beograda… »
Šapić o Apotekama Beograd: Pitajte direktora, Nikodijevića i zaposlene, ja se u to ne razumem
Forbes 28.10.2025
Gradonačelnik Beograda Aleksanadar Šapić poručio je danas zaposlenima u apotekarskoj ustanovi Beograd, koji su najavili jednodnevni štrajk zbog nepostajanja uslova i sredstava za rad, da se obrate svom rukovodstvu i predsedniku Skupštine Grada Beograda… »
Zaposleni apotekarske ustanove "Beograd" odbile Šapićev predlog, on im poručio: Obratite se svom rukovodstvu i predsedniku…
Kurir 28.10.2025
Obrazložio je ovu poruku rečima da su njegovi predlozi odbijeni. - Apoteke Beograd su godinama u problemu. Subvencionišu se direktno iz budžeta Grada Beograda. Sve što sam imao da kažem o Apotekama Beograd sam kazao pre godinu dana. Tada sam predložio da… »
Šapić: Zaposleni u Apotekama Beograd nisu prihvatili moje predloge, neka se obrate nekom drugom
Novi magazin 28.10.2025
Gradonačelnik Beograda Aleksanadar Šapić poručio je danas zaposlenima u apotekarskoj ustanovi "Beograd", koji su najavili jednodnevni štrajk zbog nepostajanja uslova i sredstava za rad, da se obrate svom rukovodstvu i predsedniku Skupštine Grada Beograda… »
Šapić o štrajku Apoteka Beograd: “Odbijeni su svi moji predlozi za pomoć, zaposleni neka pitaju svoje rukovodstvo i…
Serbian News Media 28.10.2025
Gradonačelnik Beograda Aleksanadar Šapić poručio je danas zaposlenima u apotekarskoj ustanovi “Beograd”, koji su najavili jednodnevni štrajk zbog nepostajanja uslova i sredstava za rad, da se obrate svom rukovodstvu i predsedniku Skupštine Grada Beograda… »
Vesti dana »
Vlasnik Kurira postao treći najveći akcionar BAS-a: Udeo uvećao kupovinom akcija na berzi
N1 Info pre 7 minutajoš 1 povezana
Akcija besplatne HPV imunizacije – Nedelja otvorenih vrata
Glas Šumadije pre 58 minutajoš 1 povezana
Benzin duplo poskupljuje, sa 2,6 na 4,3 centa po litru: U Iranu se cena udvostručuje
Danas pre 8 minutajoš 1 povezana
Rusija će uzeti ceo Donbas od Ukrajine - milom ili silom, kaže Putin
BBC News pre 13 minutajoš 4 povezane