Povezane vesti
Nikola Rokvić progovorio o razmišljanjima da se zamonaši: "Ja sam svoj put izabrao"
B92 pre 5 dana
Pevač Nikola Rokvić je veliki vernik, a kao takav često posećuje crkve i manastire, a nedavno je bio i na Hilandaru. On je ranije bio i na hodočašću dugom 1.200 km. O tome koliko ga je ovaj put promenio pričao je za Blic. Nikola Rokvić je prošle godine… »
"Ja sam svoj put izabrao": Nikola Rokvić progovorio o razmišljanjima da se zamonaši, pomenuo i hodočašće: "To iskustvo te…
Blic pre 5 dana
Pevač Nikola Rokvić je veliki vernik, a kao takav često posećuje crkve i manastire, a nedavno je bio i na Hilandaru. On je ranije bio i na hodočašću dugom 1.200 km. O tome koliko ga je ovaj put promenio pričao je za Blic. Nikola Rokvić je prošle godine… »
Vesti dana »
Okupljanja kod Skupštine: Poletelo nekoliko dimnih bombi i flaša, studenti u blokadi pozvali da se okupljeni raziđu i da nasilje nije rešenje (foto, video)
Blic pre 28 minutajoš 70 povezanih
Grupa pešači iz Novog Sada za Beograd: "Vid podrške Dijani Hrki, da zna da smo tu za nju"
N1 Info pre 5 satijoš 33 povezane
VIDEO Novosađani na protestu u znak podrške Dijani Hrka: Otisci krvavih šaka kod prostorija SNS-a
Radio 021 pre 7 minutajoš 20 povezanih
Lete pirotehnika i flaše s vodom ispred Skupštine Srbije, policija razdvaja dve grupe građana
Beta pre 33 minutajoš 27 povezanih