Povezane vesti

U petoj deceniji učestvuje na ZOI: "Možda sam u najboljoj formi u životu"

U petoj deceniji učestvuje na ZOI: "Možda sam u najboljoj formi u životu"

B92 28.10.2025
Američka skijašica Lindzi Von najavila je da planira povratak takmičenju i učešće na Zimskim olimpijskim igrama 2026. u Milanu i Kortini, iako ima 41 godinu. Von, osvajačica olimpijskih medalja u više disciplina, istakla je da se ne plaši da bi povratkom… »
Lindzi Von najavila učešće na ZOI

Lindzi Von najavila učešće na ZOI

Sportski žurnal 28.10.2025
Amerikanka najavila povratak na stazu u 41. Američka skijašica Lindzi Von najavila je danas da planira povratak takmičenju i učešće na Zimskim olimpijskim igrama 2026. u Milanu i Kortini, iako ima 41 godinu. Von, osvajačica olimpijskih medalja u više… »
Jedna od najlepših sportiskinja svh vremena objavila velike vesti, vraća se na najveću scenu!

Jedna od najlepših sportiskinja svh vremena objavila velike vesti, vraća se na najveću scenu!

Telegraf 28.10.2025
Američka skijašica - Lindzi Von, najavila je senzacionalni povratak takmičenju za 2026. godinu i Zimske Olimpijske igre koje se održavaju u Milanu i Kortini, iako će tada imati 42 godine! Sportistkinja koja važi za jednu od najlepših svih vremena, takođe… »
Povratak velike zvezde skijanja: Lindzi Von najavila učešće na ZOI

Povratak velike zvezde skijanja: Lindzi Von najavila učešće na ZOI

Kurir 28.10.2025
Lindzi Von, osvajačica olimpijskih medalja u više disciplina, istakla je da se ne plaši da bi povratkom mogla da naruši svoju reputaciju. "Nemam više ništa da dokazujem. Mislim da se niko ne seća povratka Majkla Džordana, i to nije umanjilo njegovu… »
Godine joj ništa ne mogu: Lindzi Von najavila učešće na ZOI

Godine joj ništa ne mogu: Lindzi Von najavila učešće na ZOI

Sport klub 28.10.2025
Američka skijašica Lindzi Von najavila je da planira povratak takmičenju i učešće na Zimskim olimpijskim igrama 2026. u Milanu i Kortini, iako ima 41 godinu. Von, osvajačica olimpijskih medalja u više disciplina, istakla je da se ne plaši da bi povratkom… »

Vesti dana »