Повезане вести

Браћа Будимир испитани на суђењу Беливуку и Миљковићу за прање пара

НИН пре 23 дана
У Специјалном суду у Београду данас је саслушањем сведока настављено суђење Вељку Беливуку, Марку Миљковићу, њиховим супругама и другим оптуженима за прање новца стеченог од криминала. На суђењу су испитани браћа Милош и… »
"Срео сам га на стадиону и у затвору": Беливукови војници проговорили о ухапшеном бизнисмену Александру Папићу

"Срео сам га на стадиону и у затвору": Беливукови војници проговорили о ухапшеном бизнисмену Александру Папићу

Мондо пре 23 дана
Данас је у Специјалном суду у Београду настављено суђење супругама вођа клана Вељка Беливука и Марка Миљковића, Бојани Беливук и Тањи Миљковић, због сумње да су новац зарађен од криминала улагале у легалне токове. Милош… »
Најближи сарадник Беливука и Миљковића: Папић је доносио новац на стадион Партизана да не певамо против власти

Најближи сарадник Беливука и Миљковића: Папић је доносио новац на стадион Партизана да не певамо против власти

Нови магазин пре 23 дана
На суђењу Вељку Беливуку, Марку Миљковићу, Филипу Ивановском као и њиховим супругама, али и Беливуковој ташти за прање новца сведочио је један од њихових најближих сарадника Милош Будимир. Милошу Будимиру се иначе суди као… »
Настављено суђење Беливуку и Миљковићу, саслушана двојица сведока

Настављено суђење Беливуку и Миљковићу, саслушана двојица сведока

РТС пре 23 дана
У Специјалном суду у Београду саслушањем сведока настављено је суђење Вељку Беливуку, Марку Миљковићу, њиховим супругама и другим оптуженима за прање новца стеченог од криминала. На суђењу су испитани браћа М. Б. и М. Б… »

Н1 Инфо пре 23 дана
На суђењу Вељку Беливуку, Марку Миљковићу, Филипу Ивановском као и њиховим супругама, али и Беливуковој ташти за прање новца сведочио је један од њихових најближих сарадника Милош Будимир. Милошу Будимиру се иначе суди као… »

РТВ пре 23 дана
БЕОГРАД - У Специјалном суду у Београду данас је саслушањем сведока настављено суђење Вељку Беливуку, Марку Миљковићу, њиховим супругама и другим оптуженима за прање новца стеченог од криминала. На суђењу су испитани… »
Срео сам бизнисмена у затвору, сваки дан ме молио једно испод прозора: Беливукови сарадници сведочили о Папићу, плацевима у…

Срео сам бизнисмена у затвору, сваки дан ме молио једно испод прозора: Беливукови сарадници сведочили о Папићу, плацевима у…

Курир пре 23 дана
Милош Будимир, ком се суди као припаднику криминалне групе Вељка Беливука и Марка Миљковића данас је као сведок саслушан у поступку који се против вођа клана, њихових супруга и Белиувокове таште води због сумње да су новац… »
Будимири Марку месару за свадбу дали по 5.000 евра Настављено суђење Вељином клану за прање новца

Будимири Марку месару за свадбу дали по 5.000 евра Настављено суђење Вељином клану за прање новца

Ало пре 23 дана
У Специјалном суду у Београду данас је саслушањем сведока настављено суђење Вељку Беливуку, Марку Миљковићу, њиховим супругама и другим оптуженима за прање новца стеченог од криминала. На суђењу су испитани браћа Милош и… »

Вести дана »