Povezane vesti

Muškarac (44) hitno operisan, tvrdio da je sam sebe povredio

Muškarac (44) hitno operisan, tvrdio da je sam sebe povredio

RTV Novi Pazar 28.10.2025
Mušakarac starorsti 44 godine povređen je danas u Novom Pazaru u Ulici Stane Bačanin pod, za sada, nerazjašnjenim okolnostima. Sve se dešavalo u stanu jedne zgrade danas popodne, u trenutku kada je prema podacima iz istrage u drugoj prostoriji bila… »
Čovek ranjen u Novom Pazaru, dve devojke rekle "sam je pao na nož" Bizarno nasilje u Novom Pazaru, policija sve ispituje

Čovek ranjen u Novom Pazaru, dve devojke rekle "sam je pao na nož" Bizarno nasilje u Novom Pazaru, policija sve ispituje

Alo 28.10.2025
Danas oko 13.30 sati u ulici Stane Bačanin u Novom Pazaru dogodio se ozbiljan incident u kojem je teško povređen muškarac R.N. (44). Hitna služba je po pozivu građana odmah izašla na teren i prevezla povređenog u novopazarsku bolnicu, gde mu se lekari… »
Novi Pazar: Muškarac tvrdi da je sam sebi naneo ubodnu ranu u stomak

IndeksOnline 28.10.2025
Danas oko 13 sati u ulici Stane Bačanin u Novom Pazaru došlo je do incidenta u kojem je teško povređen muškarac N.R. (44). Povređeni je vozilom Hitne pomoći prevezen u Opštu bolnicu Novi Pazar, gde mu je pružena neophodna medicinska pomoć. Prema… »

Sandžak haber 28.10.2025
Novi Pazar: Muškarac tvrdi da je sam sebi naneo ubodnu ranu u stomak Danas oko 13 sati u ulici Stane Bačanin u Novom Pazaru došlo je do incidenta u kojem je teško povređen muškarac N.R. (44). Povređeni je vozilom Hitne pomoći prevezen u Opštu bolnicu… »
Muškarac povređen u stanu u Novom Pazaru, zadobio ubodnu ranu u stomak

Sandžak haber 28.10.2025
Muškarac povređen u stanu u Novom Pazaru, zadobio ubodnu ranu u stomak Načitanije ove nedelje Foto:Eldin Ćorović / Ilustracija Danas oko 13 sati u ulici Stane Bačanin u Novom Pazaru došlo je do incidenta u kojem je teško povređen muškarac N.R. (44). Kako… »
Jezivi detalji napada nožem u Novom Pazaru: Poznato u kakvom stanju je žrtva

Jezivi detalji napada nožem u Novom Pazaru: Poznato u kakvom stanju je žrtva

Mondo 28.10.2025
Tokom popodnevnih sati u ulici Stane Bačanin u Novom Pazaru došlo je do incidenta u kojem je teško povređen muškarac N.R. (44). On je hitno operisan i trenutno je van životne opasnosti. "Muškarac je na Odeljenje hirurgije primljen u izuzetnom teškom… »
Primljen u bolnicu u izuzetnom teškom stanju i hitno operisan: Novi detalji drame u Novom Pazaru: Muškarac tvrdi da je sam…

Primljen u bolnicu u izuzetnom teškom stanju i hitno operisan: Novi detalji drame u Novom Pazaru: Muškarac tvrdi da je sam…

Blic 28.10.2025
Tokom popodnevnih sati u ulici Stane Bačanin u Novom Pazaru došlo je do incidenta u kojem je teško povređen muškarac N.R. (44). On je, kako je za Blic vesti ekskluzivno otkrila naša reporterka hitno operisan i trenutno je van životne opasnosti. -… »
Muškarac izboden nožem u stomak, hitno prevezen u bolnicu: Horor u Novom Pazaru

Muškarac izboden nožem u stomak, hitno prevezen u bolnicu: Horor u Novom Pazaru

Mondo 28.10.2025
Tokom popodnevnih sati u ulici Stane Bačanin u Novom Pazaru došlo je do incidenta u kojem je teško povređen muškarac N.R. (44). Prema prvim informacijama sa terena, on je zadobio ubodnu ranu u predelu stomaka. "Povređeni muškarac je vozilom Hitne pomoći… »
Muškarac ranjen nožem u stanu Njegova devojka kaže da ništa ne zna

Muškarac ranjen nožem u stanu Njegova devojka kaže da ništa ne zna

Alo 28.10.2025
Tokom popodnevnih sati u Ulici Stane Bačanin u Novom Pazaru došlo je do incidenta u kojem je povređen muškarac N. R. (44). Prema prvim innformacijama sa terena, on je zadobio ubodnu ranu u predelu stomaka. - Povređeni muškarac je vozilom Hitne pomoći… »
Izboden muškarac u stomak: Incident u Novom Pazaru

Izboden muškarac u stomak: Incident u Novom Pazaru

B92 28.10.2025
Tokom popodnevnih sati u ulici Stane Bačanin u Novom Pazaru došlo je do incidenta u kojem je teško povređen muškarac N.R. (44). Prema prvim innformacijama sa terena, on je zadobio ubodnu ranu u predelu stomaka. "Povređeni muškarac je vozilom Hitne pomoći… »
Muškarac povređen nožem, prebačen u Opštu bolnicu: Incident u Novom Pazaru, policija stigla na lice mesta

Muškarac povređen nožem, prebačen u Opštu bolnicu: Incident u Novom Pazaru, policija stigla na lice mesta

Telegraf 28.10.2025
Tokom popodnevnih sati u Ulici Stane Bačanin u Novom Pazaru došlo je do incidenta u kojem je povređen muškarac N. R. (44). Prema prvim innformacijama sa terena, on je zadobio ubodnu ranu u predelu stomaka. - Povređeni muškarac je vozilom Hitne pomoći… »

IndeksOnline 28.10.2025
Danas oko 13 sati u ulici Stane Bačanin u Novom Pazaru došlo je do incidenta u kojem je teško povređen muškarac N.R. (44). Kako indeksonline.rs saznaje, on je zadobio ubodnu ranu u predelu stomaka. Povređeni muškarac je vozilom Hitne pomoći prevezen u… »
Drama u Novom Pazaru: Muškarac izboden u stomak, hitno prevezen u bolnicu

Drama u Novom Pazaru: Muškarac izboden u stomak, hitno prevezen u bolnicu

Blic 28.10.2025
Tokom popodnevnih sati u ulici Stane Bačanin u Novom Pazaru došlo je do incidenta u kojem je teško povređen muškarac N.R. (44). Prema prvim informacijama sa terena, muškarac koji je povređen u Novom Pazaru zadobio je ubodnu ranu u predelu stomaka… »
Izboden muškarac u stomak: Incident u Novom Pazaru, policija stigla na lice mesta

Izboden muškarac u stomak: Incident u Novom Pazaru, policija stigla na lice mesta

RINA 28.10.2025
Izboden muškarac u stomak: Incident u Novom Pazaru, policija stigla na lice mesta Novi Pazar - Tokom popodnevnih sati u ulici Stane Bačanin u Novom Pazaru došlo je do incidenta u kojem je teško povređen muškarac N.R. (44). Prema prvim innformacijama sa… »

Vesti dana »