Повезане вести
Мушкарац (44) хитно оперисан, тврдио да је сам себе повредио
РТВ Нови Пазар 28.10.2025
Мушакарац старорсти 44 године повређен је данас у Новом Пазару у Улици Стане Бачанин под, за сада, неразјашњеним околностима. Све се дешавало у стану једне зграде данас поподне, у тренутку када је према подацима из истраге у… »
Човек рањен у Новом Пазару, две девојке рекле "сам је пао на нож" Бизарно насиље у Новом Пазару, полиција све испитује
Ало 28.10.2025
Данас око 13.30 сати у улици Стане Бачанин у Новом Пазару догодио се озбиљан инцидент у којем је тешко повређен мушкарац Р.Н. (44). Хитна служба је по позиву грађана одмах изашла на терен и превезла повређеног у новопазарску… »
Нови Пазар: Мушкарац тврди да је сам себи нанео убодну рану у стомак
ИндексОнлине 28.10.2025
Данас око 13 сати у улици Стане Бачанин у Новом Пазару дошло је до инцидента у којем је тешко повређен мушкарац Н.Р. (44). Повређени је возилом Хитне помоћи превезен у Општу болницу Нови Пазар, где му је пружена неопходна… »
Језиви детаљи напада ножем у Новом Пазару: Познато у каквом стању је жртва
Мондо 28.10.2025
Током поподневних сати у улици Стане Бачанин у Новом Пазару дошло је до инцидента у којем је тешко повређен мушкарац Н.Р. (44). Он је хитно оперисан и тренутно је ван животне опасности. "Мушкарац је на Одељење хирургије… »
Драма у Новом Пазару: Мушкарац избоден у стомак, хитно превезен у болницу
Блиц 28.10.2025
Током поподневних сати у улици Стане Бачанин у Новом Пазару дошло је до инцидента у којем је тешко повређен мушкарац Н.Р. (44). Према првим информацијама са терена, мушкарац који је повређен у Новом Пазару задобио је убодну рану… »
Вести дана »
Данас освежење на северу и западу, на југоистоку и до 36 степени – од викенда пад температуре за 10 степени
Глас Зајечара пре 28 минутајош 23 повезане
'По 5.000 долара сваком пунолетном ако републиканци задрже већину у Конгресу': Трамп
BBC News пре 28 минутајош 13 повезаних
УКРАЈИНСКА КРИЗА - Русија: Кијев планирао напад на британског амбасадора у Москви; Норвешки премијер: Авион Зеленског замало погођен дроном
РТВ пре 13 минутајош 16 повезаних
Зверев експресно до полуфинала Ју Ес опена, следи дуел са Хачановом
Политика пре 3 минутајош 20 повезаних