Повезане вести

Мушкарац (44) хитно оперисан, тврдио да је сам себе повредио

Мушкарац (44) хитно оперисан, тврдио да је сам себе повредио

РТВ Нови Пазар 28.10.2025
Мушакарац старорсти 44 године повређен је данас у Новом Пазару у Улици Стане Бачанин под, за сада, неразјашњеним околностима. Све се дешавало у стану једне зграде данас поподне, у тренутку када је према подацима из истраге у… »
Човек рањен у Новом Пазару, две девојке рекле "сам је пао на нож" Бизарно насиље у Новом Пазару, полиција све испитује

Човек рањен у Новом Пазару, две девојке рекле "сам је пао на нож" Бизарно насиље у Новом Пазару, полиција све испитује

Ало 28.10.2025
Данас око 13.30 сати у улици Стане Бачанин у Новом Пазару догодио се озбиљан инцидент у којем је тешко повређен мушкарац Р.Н. (44). Хитна служба је по позиву грађана одмах изашла на терен и превезла повређеног у новопазарску… »
Нови Пазар: Мушкарац тврди да је сам себи нанео убодну рану у стомак

Нови Пазар: Мушкарац тврди да је сам себи нанео убодну рану у стомак

ИндексОнлине 28.10.2025
Данас око 13 сати у улици Стане Бачанин у Новом Пазару дошло је до инцидента у којем је тешко повређен мушкарац Н.Р. (44). Повређени је возилом Хитне помоћи превезен у Општу болницу Нови Пазар, где му је пружена неопходна… »
Језиви детаљи напада ножем у Новом Пазару: Познато у каквом стању је жртва

Језиви детаљи напада ножем у Новом Пазару: Познато у каквом стању је жртва

Мондо 28.10.2025
Током поподневних сати у улици Стане Бачанин у Новом Пазару дошло је до инцидента у којем је тешко повређен мушкарац Н.Р. (44). Он је хитно оперисан и тренутно је ван животне опасности. "Мушкарац је на Одељење хирургије… »
Драма у Новом Пазару: Мушкарац избоден у стомак, хитно превезен у болницу

Драма у Новом Пазару: Мушкарац избоден у стомак, хитно превезен у болницу

Блиц 28.10.2025
Током поподневних сати у улици Стане Бачанин у Новом Пазару дошло је до инцидента у којем је тешко повређен мушкарац Н.Р. (44). Према првим информацијама са терена, мушкарац који је повређен у Новом Пазару задобио је убодну рану… »

Вести дана »