Povezane vesti

Nerio najavio raskrinkavanje Aneli! Uništio je rečima: Mnogo puta sam je uhvatio u laži

Nerio najavio raskrinkavanje Aneli! Uništio je rečima: Mnogo puta sam je uhvatio u laži

Kurir pre 4 dana
Dešavanja u Eliti 9 su ovih dana na vrhuncu te mnogi takmičari dolaze u sukobe. Aneli Ahmić je ovih dana glavna tema kao i Nerio koji neprestano iznosi prljav veš vezano za njegovu majku Situ Ahmić. Nerio je u rijalitiju "Elita 9" razgovarao sa Muratom o… »
"Mnogo puta sam je uhvatio u laži" Nerio najavio žestok obračun sa Aneli i raskrinkavanje, ne može više da ćuti

"Mnogo puta sam je uhvatio u laži" Nerio najavio žestok obračun sa Aneli i raskrinkavanje, ne može više da ćuti

Alo pre 4 dana
Istakao je da Aneli više neće ćutati, te da ju je nekoliko puta uhvatio u laži. Nerio Ružanji u rijalitiju Elita 9 razgovarao je sa Muratom o svojoj situaciji sa majkom Sitom i tetkom Aneli Ahmić. Istakao je da Aneli više neće ćutati, te da ju je… »
"Mnogo puta sam je uhvatio u laži" Nerio opet razvezao jezik: Sada potkačio Aneli, sledi obračun u Eliti

"Mnogo puta sam je uhvatio u laži" Nerio opet razvezao jezik: Sada potkačio Aneli, sledi obračun u Eliti

Telegraf pre 4 dana
Dešavanja u Eliti 9 su ovih dana na vrhuncu te mnogi takmičari dolaze u sukobe. Aneli Ahmić je ovih dana glavna tema kao i Nerio koji neprestano iznosi prljav veš vezano za njegovu majku Situ Ahmić. Nerio je u rijalitiju "Elita 9" razgovarao sa Muratom o… »
Muk u Eliti! Luka otkrio zbog čega je majku nazvao monstrumom: Terza izneo na sto nešto što će zanimati naciju

Muk u Eliti! Luka otkrio zbog čega je majku nazvao monstrumom: Terza izneo na sto nešto što će zanimati naciju

Telegraf pre 4 dana
U rijalitiju "Elita 9" iz dana u dan javnost šokiraju događaji i spletke koje se dešavaju. Ovih dana glavna tema je Aneli Ahmić kao i njen verenik Luka između kojih se smenjuju trzavice, svađe i pomirenja. Aneli Ahmić sada je postavila pitanje bivšem… »
Luka otkrio zašto je rekao za majku da je monstrum: Šok u Eliti 9: A Terza izneo detalje koji su zanimali celu naciju

Luka otkrio zašto je rekao za majku da je monstrum: Šok u Eliti 9: A Terza izneo detalje koji su zanimali celu naciju

Blic pre 4 dana
U rijalitiju "Elita 9" sve su veće tenzije, a glavna akterka mnogih priča je upravo Aneli Ahmić. Aneli Ahmić sada je postavila pitanje bivšem dečku Luki Vujoviću. - Pošto si juče rekao da je tvoja majka monstrum, objasni nam šta si hteo da kažeš sa tim… »
Luka otkrio zašto je rekao za majku da je monstrum, a terza ispričao nešto što je zanimalo čitavu naciju! Gledaoci ostali u…

Luka otkrio zašto je rekao za majku da je monstrum, a terza ispričao nešto što je zanimalo čitavu naciju! Gledaoci ostali u…

Kurir pre 4 dana
U toku je "Igra istine", a Aneli Ahmić postavila je pitanje Luki Vujoviću. - Pošto si juče rekao da je tvoja majka monstrum, objasni nam šta si hteo da kažeš sa tim? - pitala je Aneli. - Ako je ona sve to rekla onda je montrum. Ona ne zna šta radi, blati… »
Luka se potpuno pogubio! Boginja ga jednim pitanjem izbacila iz takta, a onda je isplivala reka novih informacija (video)

Luka se potpuno pogubio! Boginja ga jednim pitanjem izbacila iz takta, a onda je isplivala reka novih informacija (video)

Kurir pre 4 dana
U toku je " Igra istine", a Tanja Stijelja Boginja postavila je pitanje Luki Vujoviću. - Šta je bilo u njenom telefonu? - pitala je Boginja. - To je ono kad joj ja pričam, a ona se smeje. Gledala je telefon i mene je iznerviralo. Ja nisam razbio telefon… »

Vesti dana »