Повезане вести
Нерио најавио раскринкавање Анели! Уништио је речима: Много пута сам је ухватио у лажи
Курир 28.10.2025
Дешавања у Елити 9 су ових дана на врхунцу те многи такмичари долазе у сукобе. Анели Ахмић је ових дана главна тема као и Нерио који непрестано износи прљав веш везано за његову мајку Ситу Ахмић. Нерио је у ријалитију "Елита… »
"Много пута сам је ухватио у лажи" Нерио најавио жесток обрачун са Анели и раскринкавање, не може више да ћути
Ало 28.10.2025
Истакао је да Анели више неће ћутати, те да ју је неколико пута ухватио у лажи. Нерио Ружањи у ријалитију Елита 9 разговарао је са Муратом о својој ситуацији са мајком Ситом и тетком Анели Ахмић. Истакао је да Анели више неће… »
"Много пута сам је ухватио у лажи" Нерио опет развезао језик: Сада поткачио Анели, следи обрачун у Елити
Телеграф 28.10.2025
Дешавања у Елити 9 су ових дана на врхунцу те многи такмичари долазе у сукобе. Анели Ахмић је ових дана главна тема као и Нерио који непрестано износи прљав веш везано за његову мајку Ситу Ахмић. Нерио је у ријалитију "Елита… »
Мук у Елити! Лука открио због чега је мајку назвао монструмом: Терза изнео на сто нешто што ће занимати нацију
Телеграф 28.10.2025
У ријалитију "Елита 9" из дана у дан јавност шокирају догађаји и сплетке које се дешавају. Ових дана главна тема је Анели Ахмић као и њен вереник Лука између којих се смењују трзавице, свађе и помирења. Анели Ахмић сада је… »
Лука открио зашто је рекао за мајку да је монструм: Шок у Елити 9: А Терза изнео детаље који су занимали целу нацију
Блиц 28.10.2025
У ријалитију "Елита 9" све су веће тензије, а главна актерка многих прича је управо Анели Ахмић. Анели Ахмић сада је поставила питање бившем дечку Луки Вујовићу. - Пошто си јуче рекао да је твоја мајка монструм, објасни нам шта… »
Лука открио зашто је рекао за мајку да је монструм, а терза испричао нешто што је занимало читаву нацију! Гледаоци остали у…
Курир 28.10.2025
У току је "Игра истине", а Анели Ахмић поставила је питање Луки Вујовићу. - Пошто си јуче рекао да је твоја мајка монструм, објасни нам шта си хтео да кажеш са тим? - питала је Анели. - Ако је она све то рекла онда је монтрум… »
Лука се потпуно погубио! Богиња га једним питањем избацила из такта, а онда је испливала река нових информација (видео)
Курир 28.10.2025
У току је " Игра истине", а Тања Стијеља Богиња поставила је питање Луки Вујовићу. - Шта је било у њеном телефону? - питала је Богиња. - То је оно кад јој ја причам, а она се смеје. Гледала је телефон и мене је изнервирало… »
Вести дана »
Никола Јокић срушио рекорд Мајкла Џордана: Кад је дошао из Сомбора, нико није ово ни помислио
Мондо пре 25 минутајош 16 повезаних
Пукло је, дефинитивно - Трамп разочаран у Зеленског, ево шта је изјавио
Б92 пре 20 минутајош 9 повезаних
Временска прогноза за 8. децембар: Ујутру магла, понегде киша росуља, поподне сунчани интервали
Бета пре 6 сатијош 5 повезаних