Povezane vesti
"Bolesna sam kad je to u pitanju" Nadica Ademov otkrila šta u njenoj kući mora da bude perfektno: "Ko god..."
Telegraf pre 4 dana
Nadica Ademov, popularna pevačica, udata je za biznismena Damira sa kojim ima dvoje dece, ćerku i sina. Nakon drugog porođaja, ona se brzo vratila na scenu, te nastavila da radi istim tempom. Ipak, pevačica je otkrila da ima pomoć oko naslednika te da… »
"Darko Lazić više nema kredit kod mene": Nadica Ademov sa milionerom unajmila ženu za čuvanje dece: "Kad spavaju kuća mora da…
Blic pre 4 dana
Nadica Ademov, popularna pevačica udata je za milionera Damira sa kojim ima dvoje dece, ćerku i sina. Nadica je rekla kako ima pomoć u kući oko naslednika, ali da od žene koja radi kod nje zahteva da joj spremi kuću. - Kod mene je nered svaki dan, što se… »
Vesti dana »
Blokirana raskrsnica Takovske i Bulevara kralja Aleksandra: Policijska brigada pokušala da obezbedi odvijanje saobraćaja
Euronews pre 28 minutajoš 38 povezanih
Novi Sad: Grupa građana krenula pešice ka Beogradu da podrži Dijanu Hrku u štrajku glađu
Beta pre 2 satajoš 38 povezanih
Otvaranje Velikog egipatskog muzeja u Kairu uz prisustvo svetskih lidera
Naslovi.ai pre 3 satajoš 6 povezanih
Vremenska prognoza: Sutra kiša, sledeće nedelje pretežno sunčano uz temperature do 19 stepeni
Beta pre 2 satajoš 30 povezanih