Povezane vesti

Moj heroj, nikada me ne razočara: Ćerka Aleksandra Radojičića napisala sastav o ocu

Moj heroj, nikada me ne razočara: Ćerka Aleksandra Radojičića napisala sastav o ocu

Story pre 5 dana
Trinaestogodišnja Aja Radojičić, ćerka glumca Aleksandra Radojičića, tatino je najveće blago i centar njegovog sveta. Kako smo u više navrata mogli da vidimo, njih dvoje dele mnoga interesovanja, od smisla za humor do ljubavi prema umetnosti, a njihove… »
Sastav ćerke Aleksandra radojičića rasplakao je sve: Glumac podelio sa svima reči koje mu je uputila naslednica: "Ponos"

Sastav ćerke Aleksandra radojičića rasplakao je sve: Glumac podelio sa svima reči koje mu je uputila naslednica: "Ponos"

Blic pre 4 dana
Glumac Aleksandar Radojičić ima trinaestogodišnju ćerku Aju na koju je veoma ponosan. Aleksandar Radojičić je sada, na svom Instagram profilu, objavom raznežio svoje pratioce. Naime, on je podelio sastav koji je njegova mezimica napisala za njega na… »
Glumac ponosan objavio sastav svoje ćerke: Reči koje mu je uputila naslednica rasplakale su sve "Ponos"

Glumac ponosan objavio sastav svoje ćerke: Reči koje mu je uputila naslednica rasplakale su sve "Ponos"

Telegraf pre 4 dana
Glumac Aleksandar Radojičić ima trinaestogodišnju ćerku Aju na koju je veoma ponosan. On je na društvenim mrežama podelio zbog čega ga je ona učinila ponosnim ocem. Glumac je naime, objavio sastav svoje ćerke koji je ona napisala na engleskom jeziku… »

Vesti dana »