Povezane vesti
Moj heroj, nikada me ne razočara: Ćerka Aleksandra Radojičića napisala sastav o ocu
Story 28.10.2025
Trinaestogodišnja Aja Radojičić, ćerka glumca Aleksandra Radojičića, tatino je najveće blago i centar njegovog sveta. Kako smo u više navrata mogli da vidimo, njih dvoje dele mnoga interesovanja, od smisla za humor do ljubavi prema umetnosti, a njihove… »
Sastav ćerke Aleksandra radojičića rasplakao je sve: Glumac podelio sa svima reči koje mu je uputila naslednica: "Ponos"
Blic 28.10.2025
Glumac Aleksandar Radojičić ima trinaestogodišnju ćerku Aju na koju je veoma ponosan. Aleksandar Radojičić je sada, na svom Instagram profilu, objavom raznežio svoje pratioce. Naime, on je podelio sastav koji je njegova mezimica napisala za njega na… »
Glumac ponosan objavio sastav svoje ćerke: Reči koje mu je uputila naslednica rasplakale su sve "Ponos"
Telegraf 28.10.2025
Glumac Aleksandar Radojičić ima trinaestogodišnju ćerku Aju na koju je veoma ponosan. On je na društvenim mrežama podelio zbog čega ga je ona učinila ponosnim ocem. Glumac je naime, objavio sastav svoje ćerke koji je ona napisala na engleskom jeziku… »
Vesti dana »
Tramp: Evropljani su slabi, Rusija ima snažnu poziciju u ratu protiv Ukrajine
Beta pre 37 minutajoš 30 povezanih
Milan Nedeljković preuzima funkciju predsednika Uprave BMW AG od maja 2026.
Naslovi.ai pre 37 minutajoš 32 povezane
Vučić opet preti Rusima zbog NIS: Mi ćemo morati da delujemo kao država... Ako se desi, to će biti za 37 dana
Pravda pre 1 satjoš 25 povezanih
Početak primene Zakona "Svoj na svome" sa preko 45.000 prijava za upis prava svojine u Srbiji
Naslovi.ai pre 1 satjoš 46 povezanih
Pokrenuta Nacionalna platforma za praćenje cena u trgovinskim lancima u Srbiji
Naslovi.ai pre 2 satajoš 29 povezanih