Povezane vesti

"Pevala sam po 17 sati u blatu": Sandra Rešić iskreno o svemu, a evo šta kaže o estradi: "Mislite da imaju para..." (video)

"Pevala sam po 17 sati u blatu": Sandra Rešić iskreno o svemu, a evo šta kaže o estradi: "Mislite da imaju para..." (video)

Blic pre 3 dana
Folk pevačica Sandra Rešić stigla je na nastup u jednom prestoničkom lokalu, gde je proćaskala sa okupljenim medijima. Sandra je za ovu priliku obukla kratku haljinu u bež boji uz ravne baletanke, a na samom početku dotakla se kolega. "Nikada nisam… »
Sandra Rešić progovorila o sukobu Dare Bubamare i Milice Pavlović! Neke situacije ne dam sebi za pravo da komentarišem

Sandra Rešić progovorila o sukobu Dare Bubamare i Milice Pavlović! Neke situacije ne dam sebi za pravo da komentarišem

Kurir pre 3 dana
Pevačica Sandra Rešić progovorila je o sukobu koleginica Dare Bubamare i Milice Pavlović. – Nikada nisam uvredila nijednog kolegu i ni s kim nisam u ratu niti svađi. S nekim sam bliska, s nekim ne. Neke situacije ne dam sebi za pravo da komentarišem –… »
"Pevala sam i po 17 sati u blatu" Sandra Rešić otvorila dušu pa pomenula estradu "Mislite da imaju para..."

"Pevala sam i po 17 sati u blatu" Sandra Rešić otvorila dušu pa pomenula estradu "Mislite da imaju para..."

Telegraf pre 3 dana
Folk pevačica Sandra Rešić godinama gradi uspešnu karijeru a nikada nije imala skandal ni s ajednim kolegom. Ona je pred gostovanje u jednom prestoničkom lokalu pomenula svoje kolege i njihov odnos. - Nikada nisam uvredila nijednog kolegu i ni s kim… »

Vesti dana »