Povezane vesti

Dobrićevih 500 u Zvezdi: Od navijača do legende – duša tima, ponosni kapiten i profesionalac za primer

Dobrićevih 500 u Zvezdi: Od navijača do legende – duša tima, ponosni kapiten i profesionalac za primer

Nova 29.10.2025
Ognjen Dobrić, bek Crvene zvezde, odigrao je protiv Asvela 500. utakmicu za voljeni klub i na sjajan način obeležio veliki jubilej. Zvezda je u okviru 7. kola Evrolige savladala francuski tim sa 79:65, a Dobrić je upisao 15 minuta na parketu i za to… »
Dobrić: Snovi se ostvaruju! (foto, video)

Dobrić: Snovi se ostvaruju! (foto, video)

Sportski žurnal 29.10.2025
Kapiten Crvene zvezde odigrao 500. meč u crveno-belom dresu. Pre nekoliko dana kapiten Crvene zvezde Ognjen Dobrić proslavio je 31. rođendan, a na meču protiv Asvela (79:65) je, pored pobede, imao još jedan povod za zadovoljstvo i ponos. Šegi je odigrao… »
Dobrić nakon 500. meča za Zvezdu: Živim svoje snove, prošao sam svašta sa klubom

Dobrić nakon 500. meča za Zvezdu: Živim svoje snove, prošao sam svašta sa klubom

RTS 29.10.2025
Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Dobrić rekao je posle utakmice sa Asvelom da je veoma srećan i ponosan zbog činjenice da je odigrao 500 mečeva za crveno-bele. Zvezda je u "Areni" savladala Asvel i zabeležila petu vezanu pobedu u Evroligi, a posle susreta… »
(VIDEO) Dobrić o jubileju: Nek me sada iznenade sa nečim lepim!

(VIDEO) Dobrić o jubileju: Nek me sada iznenade sa nečim lepim!

Sport klub 29.10.2025
Sve je u utorak uveče bilo u znaku broja pet! Crvena Zvezda zabeležila je petu uzastopnu pobedu u Evroligi, a kapiten Ognjen Dobrić stigao je do učinka od pet stotina mečeva u crveno-belom dresu. Nakon nove pobede, iskusni košarkaš upozorava: „Ne možemo… »

Vesti dana »