Повезане вести
Линчована породица, нација једва дочекала да се наслађује: Одбрана Вујадина Савића одјекнула
Свет & Скандал 29.10.2025
Водитељ Милан Милошевић јавно је прокоментарисао један од најзвучнијих скандала последњих недеља – уцена Вујадина Савића. Након што је бивши фудбалер пријавио А.К. за покушај уцене и изнуде, друштвене мреже преплавили су… »
"Мислио сам боже, вујадине, зар: И ти?" Водитељ о скандалу Савића, стао у одбрану: "Против линча сам, он има четворо деце..."…
Блиц 29.10.2025
Бивши фудбалер Вујадин Савић недавно се нашао у жижи интересовања када је пријавио А.К. за уцену. Овај случај многе познате личности су прокоментарисале, а сада је своје мишљење по читавој ситуацији изнео водитељ Милан… »
"То је шокантно за мене! Мислио сам, Вујадин, зар и ти?" Водитељ стао у одбрану фудбалеру којег су уцењивали
Телеграф 29.10.2025
Бивши фудбалер Вујадин Савић недавно се нашао у жижи интересовања када је пријавио А.К. за уцену. Овај случај многе познате личности су прокоментарисале, а сада је своје мишљење по читавој ситуацији изнео водитељ Милан… »
Вести дана »
"За поступак легализације пријављено више од 45.000 објеката" Софронијевић: Врло је једноставна процедура
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
Студенти Правног факултета обележавају годину дана од почетка блокаде овог факултета
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
Пијан ударао сестру у главу, па насрнуо на оца: Ужас у Обреновцу, мушкарац (29) ухапшен због породичног насиља
Блиц пре 1 сатјош 3 повезане
Трамп наводно Зеленском дао рок од неколико дана за одговор на амерички мировни план
Данас пре 2 сатајош 1 повезана