Povezane vesti
Kolgan: U Srbiji nikad nije dosadno. Beograd, Kalemegdan i Sajam su mi oduzeli dah. Znam o vašoj situaciji i nadam se da će se…
Nova 29.10.2025
Kada sam ugledala zdanje Beogradskog sajma, dah mi se oduzeo. Bila sam zadivljena. Mislim da je zgrada neverovatna. Zaista imate nešto posebno, prvi je utisak škotske bestseler spisateljice Dženi Kolgan, koja je jedna od dva najznačajnija inostrana gosta… »
Dženi Kolgan na Beogradskom sajmu knjiga: Sve što volim pokušavam da unesem u svoje knjige
Euronews 29.10.2025
Škotska književnica Dženi Kolgan bila je gošća Beogradskog sajma knjiga na štandu Lagune, a družiće se sa svojim čitaocima i danas, 29. oktobra u knjižari Delfi SKC od 18 sati. Kolgan, čiji se romani čitaju širom sveta, ispričala je za Tanjug da… »
Dženi Kolgan gošća Sajma knjiga: Pisanje je način da izrazite sebe i pronađete radost
Telegraf 29.10.2025
Video: Dženi Kolgan na Sajmu knjiga: Pisanje je način da pronađete radost. Škotska književnica Dženi Kolgan izjavila je na Beogradskom sajmu knjiga da inspiraciju za svoja dela pronalazi u stvarima koje voli i u trenucima svakodnevice koji donose radost… »
Vesti dana »
Istoričar Ćurčić: Orban imao srdačne odnose i sa Đinđićem, Koštunicom i Tadićem
Beta pre 32 minutajoš 178 povezanih
Za sat vremena počinje blokada Ormuza! Ovako bi mogla da izgleda: Američka vojska bi poslala upozorenje, ako ne poslušaju - kreće upad na brodove
Blic pre 27 minutajoš 56 povezanih
(Foto) Ovo je Nataša (19) koja je poginula kod Aleksinca: Roditelji zavijeni u crno zbog smrti jedinice
Mondo pre 1 satjoš 28 povezanih
SVM posle poraza Viktora Orbana: Da li će promeniti stranu - i prema Budimpešti i prema Beogradu
N1 Info pre 3 satajoš 37 povezanih