Povezane vesti

Kolgan: U Srbiji nikad nije dosadno. Beograd, Kalemegdan i Sajam su mi oduzeli dah. Znam o vašoj situaciji i nadam se da će se…

Kolgan: U Srbiji nikad nije dosadno. Beograd, Kalemegdan i Sajam su mi oduzeli dah. Znam o vašoj situaciji i nadam se da će se…

Nova pre 2 dana
Kada sam ugledala zdanje Beogradskog sajma, dah mi se oduzeo. Bila sam zadivljena. Mislim da je zgrada neverovatna. Zaista imate nešto posebno, prvi je utisak škotske bestseler spisateljice Dženi Kolgan, koja je jedna od dva najznačajnija inostrana gosta… »
Dženi Kolgan na Beogradskom sajmu knjiga: Sve što volim pokušavam da unesem u svoje knjige

Dženi Kolgan na Beogradskom sajmu knjiga: Sve što volim pokušavam da unesem u svoje knjige

Euronews pre 3 dana
Škotska književnica Dženi Kolgan bila je gošća Beogradskog sajma knjiga na štandu Lagune, a družiće se sa svojim čitaocima i danas, 29. oktobra u knjižari Delfi SKC od 18 sati. Kolgan, čiji se romani čitaju širom sveta, ispričala je za Tanjug da… »
Dženi Kolgan gošća Sajma knjiga: Pisanje je način da izrazite sebe i pronađete radost

Dženi Kolgan gošća Sajma knjiga: Pisanje je način da izrazite sebe i pronađete radost

Telegraf pre 3 dana
Video: Dženi Kolgan na Sajmu knjiga: Pisanje je način da pronađete radost. Škotska književnica Dženi Kolgan izjavila je na Beogradskom sajmu knjiga da inspiraciju za svoja dela pronalazi u stvarima koje voli i u trenucima svakodnevice koji donose radost… »

Vesti dana »