Povezane vesti

"Može da me povredi neko čije mišljenje uvažavam": Viki Miljković udarila na Zoricu Brunclik nakon svađa u "Pinkovim zvezdama"…

"Može da me povredi neko čije mišljenje uvažavam": Viki Miljković udarila na Zoricu Brunclik nakon svađa u "Pinkovim zvezdama"…

Blic pre 3 dana
Sukobi između Zorice Brunclik i Viki Miljković su postali učestali u "Pinkovim zvezdama", a pevačica je prokomentarisala odnos sa starijom koleginicom, te istakla da njene izjave ne mogu da je povrede. - Nikada nisam svoju karijeru gradila na skandalima… »
"Može da me povredi neko čije mišljenje uvažavam" Viki Miljković potkačila Zoricu Brunclik: Meni ne pada teško da kažem…

"Može da me povredi neko čije mišljenje uvažavam" Viki Miljković potkačila Zoricu Brunclik: Meni ne pada teško da kažem…

Kurir pre 3 dana
Sukob između Zorice Brunclik i Viki Miljković započeo je tokom gostovanja u emisiji „Amidži šou“, kada je Zorica izjavila da smatra svoju koleginicu poltronom i dodala da bi je, da ima priliku, izbacila iz žirija muzičkog takmičenja „Pinkove zvezde“. Da… »
"Može da me povredi samo neko s kim sam bliska": Viki uzvratila Zorici nakon svađe u koju su umešale muževe

"Može da me povredi samo neko s kim sam bliska": Viki uzvratila Zorici nakon svađe u koju su umešale muževe

Mondo pre 3 dana
Sukobi između Zorice Brunclik i Viki Miljković postali su gotovo neizbežan deo svake nove epizode takmičenja "Pinkove zvezde". Njihove nesuglasice, koje su isprva delovale kao sitna razmimoilaženja u mišljenju, vremenom su prerasle u otvorene rasprave… »
Viki uzvratila Zorici Brunclik: Pevačica oštrija nego ikad: "Može da me povredi neko čije mišljenje uvažavam"

Viki uzvratila Zorici Brunclik: Pevačica oštrija nego ikad: "Može da me povredi neko čije mišljenje uvažavam"

Telegraf pre 3 dana
Sukob između Zorice Brunclik i Viki Miljković započeo je tokom gostovanja u emisiji „Amidži šou“, kada je Zorica izjavila da smatra svoju koleginicu poltronom. Ona je tada rekla kako bi izbacila koleginicu iz žirija muzičkog takmičenja „Pinkove zvezde“… »
"Ne priliči da mi se tako podsmeva" Ova koleginica je Nadeždu Biljić najviše razočarala

"Ne priliči da mi se tako podsmeva" Ova koleginica je Nadeždu Biljić najviše razočarala

Kurir pre 3 dana
Pevačica Nadežda Biljić priznala je da ju je najviše povredilo ponašanje njene starije koleginice Zorice Brunclik, od koje, kako kaže, to nije očekivala. Gostujući u emisiji „Amidži šou“, Nadežda je govorila o karijeri, privatnom životu i odnosima sa… »
"Kemiš je uradio nešto što ne priliči njegovim godinama" Pevačica javno ispričala kakve poruke joj je slao suprug Zorice…

"Kemiš je uradio nešto što ne priliči njegovim godinama" Pevačica javno ispričala kakve poruke joj je slao suprug Zorice…

Alo pre 3 dana
Istakla je da ju je starija koleginica razočarala, a da ovo od njenog supruga nije očekivala. U emisiji ''Amidži šou'' voditelj Ognjen Amidžić ugostio je pevačice Ivanu Selakov i Vanju Mijatović, pevačicu i bivšu zadrugarku Nadeždu Biljić, pobednika… »

Vesti dana »