Povezane vesti
"Može da me povredi neko čije mišljenje uvažavam": Viki Miljković udarila na Zoricu Brunclik nakon svađa u "Pinkovim zvezdama"…
Blic pre 3 dana
Sukobi između Zorice Brunclik i Viki Miljković su postali učestali u "Pinkovim zvezdama", a pevačica je prokomentarisala odnos sa starijom koleginicom, te istakla da njene izjave ne mogu da je povrede. - Nikada nisam svoju karijeru gradila na skandalima… »
"Može da me povredi neko čije mišljenje uvažavam" Viki Miljković potkačila Zoricu Brunclik: Meni ne pada teško da kažem…
Kurir pre 3 dana
Sukob između Zorice Brunclik i Viki Miljković započeo je tokom gostovanja u emisiji „Amidži šou“, kada je Zorica izjavila da smatra svoju koleginicu poltronom i dodala da bi je, da ima priliku, izbacila iz žirija muzičkog takmičenja „Pinkove zvezde“. Da… »
"Može da me povredi samo neko s kim sam bliska": Viki uzvratila Zorici nakon svađe u koju su umešale muževe
Mondo pre 3 dana
Sukobi između Zorice Brunclik i Viki Miljković postali su gotovo neizbežan deo svake nove epizode takmičenja "Pinkove zvezde". Njihove nesuglasice, koje su isprva delovale kao sitna razmimoilaženja u mišljenju, vremenom su prerasle u otvorene rasprave… »
Viki uzvratila Zorici Brunclik: Pevačica oštrija nego ikad: "Može da me povredi neko čije mišljenje uvažavam"
Telegraf pre 3 dana
Sukob između Zorice Brunclik i Viki Miljković započeo je tokom gostovanja u emisiji „Amidži šou“, kada je Zorica izjavila da smatra svoju koleginicu poltronom. Ona je tada rekla kako bi izbacila koleginicu iz žirija muzičkog takmičenja „Pinkove zvezde“… »
"Ne priliči da mi se tako podsmeva" Ova koleginica je Nadeždu Biljić najviše razočarala
Kurir pre 3 dana
Pevačica Nadežda Biljić priznala je da ju je najviše povredilo ponašanje njene starije koleginice Zorice Brunclik, od koje, kako kaže, to nije očekivala. Gostujući u emisiji „Amidži šou“, Nadežda je govorila o karijeri, privatnom životu i odnosima sa… »
"Kemiš je uradio nešto što ne priliči njegovim godinama" Pevačica javno ispričala kakve poruke joj je slao suprug Zorice…
Alo pre 3 dana
Istakla je da ju je starija koleginica razočarala, a da ovo od njenog supruga nije očekivala. U emisiji ''Amidži šou'' voditelj Ognjen Amidžić ugostio je pevačice Ivanu Selakov i Vanju Mijatović, pevačicu i bivšu zadrugarku Nadeždu Biljić, pobednika… »
Vesti dana »
Studenti u blokadi i grupe građana odali poštu stradalima na Železničkoj stanici
RTV pre 25 minutajoš 44 povezane
Prvi govor na skupu kod Železničke stanice u Novom Sadu: „Pad nadstrešnice nije tragedija, slučajnost, niti bezazlena greška“
Nova pre 24 minutajoš 49 povezanih
Održano 16 minuta tišine za poginule na Železničkoj stanici u Novom Sadu
Beta pre 1 satjoš 28 povezanih
"Ne treba da očekujemo prekretnicu": Klačar o skupu u Novom Sadu i danima koji slede: "Izvesno je da izbori nisu blizu"
Blic pre 41 minutajoš 23 povezane