Povezane vesti
"I mene je dečko prevario sa momkom" Pevačica saznala bolnu istinu, sad pomenula i Vujadina Savića
Telegraf pre 5 dana
Pevačica Sara Reljić pojavila se večeras u javnosti te otkrila zbog čega je bila na pauzi i van reflektora. - Bila sam u psihičkom rastrojstvu u nekom prethodnom periodu. Trebalo mi je da se malo odmorim od svega. Imala sam neku operaciju, oporavak… »
"Nije me šokiralo, znamo mi dosta toga": Sara Reljić o skandalu Vujadina Savića i A.K: "Da li je Mirku ikad voleo..." (video)…
Blic pre 5 dana
Pevačica Sara Reljić pojavila se večeras u javnosti i otkrila zbog čega joj je bila potrebna pauza od medijskoj isticanja, a onda se osvrnula na skandal o kojem poslednjih dana priča ceo region. - Bila sam u psihičkom rastrojstvu u nekom prethodnom… »
Vesti dana »
Okupljanje na raskrsnici kod Narodne skupštine: Blokiran saobraćaj (foto)
Mondo pre 1 satjoš 55 povezanih
Neredi u Beogradu: Sukob antivladinih demonstranata i pristalica vlasti i policije
BBC News pre 20 minutajoš 24 povezane
Supruga Vladimira Štimca pozvala građane da se okupe ispred policijske stanice 29. novembar u 14 časova
Danas pre 3 satajoš 37 povezanih
Neredi ispred Skupštine: Poruke mira i političkih tenzija u centru pažnje, dijalog kao jedino rešenje
Euronews pre 2 satajoš 47 povezanih