Povezane vesti
„Šta će mi ta glupost u životu?“: Olivera Zekić o tome da li će se kandidovati za direktora RTS-a
Danas 29.10.2025
Radio-televizija Srbije raspisala je konkurs za izbor novog generalnog direktora, pošto aktuelnom Draganu Bujoševiću drugi mandat ističe početkom sledeće godine i ne može više da se kandiduje. U javnosti se već uveliko spekuliše sa imenima koja bi… »
Može da bude i gore: Ko će biti sledeći generalni direktor RTS-a?
Cenzolovka 29.10.2025
Konkurs je raspisan, traži se idealni kandidat naprednjačkog režima za novog generalnog direktora RTS-a. „Ne bi me čudilo da se na spisku nađe Dragan J. Vučićević“, kaže za „Vreme“ profesor FPN-a u penziji Rade Veljanovski. Foto: Cenzolovka „Mi državi u… »
Kraj dugogodišnje vladavine: Ko je Dragan Bujošević, generalni direktor RTS-a, kome uskoro ističe mandat?
Cenzolovka 29.10.2025
Dugogodišnja „vladavina“ Dragana Bujoševića jepri kraju jer mu uskoro ističe mandat a pre četiri dana je raspisan konkurs za imenovanje novog generalnog direktora javnog servisa. Aktuelnom direktoru Draganu Bujoševiću drugi petogodišnji mandat ističe u… »
Kraj dugogodišnje vladavine: Ko je Dragan Bujošević, generalni direktor RTS-a, kome uskoro ističe mandat?
Danas 29.10.2025
Dugogodišnja „vladavina“ Dragana Bujoševića jepri kraju jer mu uskoro ističe mandat a pre četiri dana je raspisan konkurs za imenovanje novog generalnog direktora javnog servisa. Aktuelnom direktoru Draganu Bujoševiću drugi petogodišnji mandat ističe u… »
Vesti dana »
Ova slika je obeležila prvi dan Mundijala: Ono što nas čeka je tek ludnica FOTO
Nova pre 20 minutajoš 46 povezanih
uživo Tramp očekuje sporazum sa Iranom, objavljeni detalji dogovora, Teheran neće kompromise oko "crvenih linija"
NIN pre 20 minutajoš 15 povezanih