Povezane vesti

„Šta će mi ta glupost u životu?“: Olivera Zekić o tome da li će se kandidovati za direktora RTS-a

„Šta će mi ta glupost u životu?“: Olivera Zekić o tome da li će se kandidovati za direktora RTS-a

Danas pre 3 dana
Radio-televizija Srbije raspisala je konkurs za izbor novog generalnog direktora, pošto aktuelnom Draganu Bujoševiću drugi mandat ističe početkom sledeće godine i ne može više da se kandiduje. U javnosti se već uveliko spekuliše sa imenima koja bi… »
Može da bude i gore: Ko će biti sledeći generalni direktor RTS-a?

Može da bude i gore: Ko će biti sledeći generalni direktor RTS-a?

Cenzolovka pre 3 dana
Konkurs je raspisan, traži se idealni kandidat naprednjačkog režima za novog generalnog direktora RTS-a. „Ne bi me čudilo da se na spisku nađe Dragan J. Vučićević“, kaže za „Vreme“ profesor FPN-a u penziji Rade Veljanovski. Foto: Cenzolovka „Mi državi u… »
Kraj dugogodišnje vladavine: Ko je Dragan Bujošević, generalni direktor RTS-a, kome uskoro ističe mandat?

Kraj dugogodišnje vladavine: Ko je Dragan Bujošević, generalni direktor RTS-a, kome uskoro ističe mandat?

Cenzolovka pre 3 dana
Dugogodišnja „vladavina“ Dragana Bujoševića jepri kraju jer mu uskoro ističe mandat a pre četiri dana je raspisan konkurs za imenovanje novog generalnog direktora javnog servisa. Aktuelnom direktoru Draganu Bujoševiću drugi petogodišnji mandat ističe u… »

Danas pre 3 dana
Dugogodišnja „vladavina“ Dragana Bujoševića jepri kraju jer mu uskoro ističe mandat a pre četiri dana je raspisan konkurs za imenovanje novog generalnog direktora javnog servisa. Aktuelnom direktoru Draganu Bujoševiću drugi petogodišnji mandat ističe u… »

Vesti dana »