Povezane vesti
„Šta će mi ta glupost u životu?“: Olivera Zekić o tome da li će se kandidovati za direktora RTS-a
Danas pre 3 dana
Radio-televizija Srbije raspisala je konkurs za izbor novog generalnog direktora, pošto aktuelnom Draganu Bujoševiću drugi mandat ističe početkom sledeće godine i ne može više da se kandiduje. U javnosti se već uveliko spekuliše sa imenima koja bi… »
Može da bude i gore: Ko će biti sledeći generalni direktor RTS-a?
Cenzolovka pre 3 dana
Konkurs je raspisan, traži se idealni kandidat naprednjačkog režima za novog generalnog direktora RTS-a. „Ne bi me čudilo da se na spisku nađe Dragan J. Vučićević“, kaže za „Vreme“ profesor FPN-a u penziji Rade Veljanovski. Foto: Cenzolovka „Mi državi u… »
Kraj dugogodišnje vladavine: Ko je Dragan Bujošević, generalni direktor RTS-a, kome uskoro ističe mandat?
Cenzolovka pre 3 dana
Dugogodišnja „vladavina“ Dragana Bujoševića jepri kraju jer mu uskoro ističe mandat a pre četiri dana je raspisan konkurs za imenovanje novog generalnog direktora javnog servisa. Aktuelnom direktoru Draganu Bujoševiću drugi petogodišnji mandat ističe u… »
Kraj dugogodišnje vladavine: Ko je Dragan Bujošević, generalni direktor RTS-a, kome uskoro ističe mandat?
Danas pre 3 dana
Dugogodišnja „vladavina“ Dragana Bujoševića jepri kraju jer mu uskoro ističe mandat a pre četiri dana je raspisan konkurs za imenovanje novog generalnog direktora javnog servisa. Aktuelnom direktoru Draganu Bujoševiću drugi petogodišnji mandat ističe u… »
Vesti dana »
"Najteže je kada vidite dete koje ne daje znakove života": Spasilac koji je učestvovao u izvlačenju ljudi posle pada nadstrešnice: "To se nikad neće izbrisati iz sećanja"
Blic pre 4 satijoš 48 povezanih
Ponovo potvrđena optužnica VJT u Beogradu u vezi sa padom nadstrešnice
Jugmedia pre 3 satajoš 50 povezanih
Studentkinja na skupu u Novom Sadu: Pad nadstrešnice nije tragedija, već zločin i ubistvo
Beta pre 5 satijoš 30 povezanih
Policija na VMA – potraga za osobom koja je Bačulovu trebalo da obezbedi otrov
Vesti online pre 3 satajoš 27 povezanih