Повезане вести

„Неподношљив свраб ми се раширио по целом телу“: Наша певачица открила шта јој се догодило пред порођај са близнакињама…

„Неподношљив свраб ми се раширио по целом телу“: Наша певачица открила шта јој се догодило пред порођај са близнакињама…

Нова 29.10.2025
Милена Вучић је пре неколико месеци на свет донела две ћерке, а сада је отворено говорила о томе како јој је прошла близаначка трудноћа. Милена је поред свих изазова коју са собом носи друго стање, имала проблем и са осипом који… »
Ужас пред порођај! Милени се тело прекрило плиховима - Лекари остали у шоку! (видео)

Ужас пред порођај! Милени се тело прекрило плиховима - Лекари остали у шоку! (видео)

Курир 29.10.2025
Певачица Милена Вучић недавно је на свет донела близнакиње, а сада је први пут отворено говорила о томе са чим се суочила непосредно пред порођај. Милена, која са супругом Николом Буровцем већ има двоје деце, сада је постала… »
"Креће неподношљив свраб, излазе пликови, а кажу ми: Теби је лако!" Певачица (38) добила близанце, па открила шта јој се…

"Креће неподношљив свраб, излазе пликови, а кажу ми: Теби је лако!" Певачица (38) добила близанце, па открила шта јој се…

Блиц 29.10.2025
Певачица Милена Вучић (38) се недавно породила и на свет донела близнакиње, а сада је открила са чиме се суочила пред сам порођај. Наиме, Милена Вучић са супругом Николом Буровцем има четворо деце. Близнакиње је на свет донела… »

Вести дана »