Povezane vesti
Psihologija moći: Šta Tramp postiže svojim nagoveštajima o trećem mandatu?
Euronews 29.10.2025
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp ponovio je danas da je "prilično jasno" da mu Ustav SAD ne dopušta da se kandiduje i za treći predsednički mandat, i istakao da je "šteta što je tako", ali da će "videti šta će se desiti". "Na osnovu… »
Tramp: Šteta što mi Ustav SAD ne dozvoljava treći mandat, videćemo šta će se desiti
NIN 29.10.2025
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp ponovio je danas da je "prilično jasno" da mu Ustav SAD ne dopušta da se kandiduje i za treći predsednički mandat, i istakao da je "šteta što je tako", ali da će "videti šta će se desiti". "Na osnovu… »
"Videćemo šta će se desiti": Tramp se ponovo oglasio o trećem mandatu: Pretpostavljam da mi nije dozvoljeno, ali...
Blic 29.10.2025
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp ponovio je danas da je "prilično jasno" da mu Ustav SAD ne dopušta da se kandiduje i za treći predsednički mandat, i istakao da je "šteta što je tako", ali da će "videti šta će se desiti". - Na osnovu… »
Tramp: Šteta što mi Ustav SAD ne dozvoljava treći mandat, videćemo šta će se desiti
N1 Info 29.10.2025
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp ponovio je da je "prilično jasno" da mu Ustav SAD ne dopušta da se kandiduje i za treći predsednički mandat, i istakao da je "šteta što je tako", ali da će "videti šta će se desiti". "Na osnovu onoga… »
Euronews 29.10.2025
Tramp: Videćemo šta će se desiti
B92 29.10.2025
Predsednik SAD Donald Tramp ponovio da je "prilično jasno" da mu Ustav SAD ne dopušta da se kandiduje i za treći predsednički mandat, i istakao da je "šteta što je tako", ali da će "videti šta će se desiti". "Na osnovu onoga što sam pročitao… »
Vesti dana »
Pokrenuta Nacionalna platforma za praćenje cena u trgovinskim lancima u Srbiji
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 27 povezanih
Milan Nedeljković preuzima funkciju predsednika Uprave BMW AG od maja 2026.
Naslovi.ai pre 26 minutajoš 25 povezanih
Početak primene Zakona "Svoj na svome" za upis prava svojine na nepokretnostima u Srbiji sa preko 32.000 prijava u prva tri dana
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 44 povezane
‘Pod represijom’ – takav je građanski prostor u Srbiji, prema oceni CIVICUS Monitora
Mašina pre 2 satajoš 18 povezanih