Povezane vesti

Psihologija moći: Šta Tramp postiže svojim nagoveštajima o trećem mandatu?

Psihologija moći: Šta Tramp postiže svojim nagoveštajima o trećem mandatu?

Euronews pre 3 dana
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp ponovio je danas da je "prilično jasno" da mu Ustav SAD ne dopušta da se kandiduje i za treći predsednički mandat, i istakao da je "šteta što je tako", ali da će "videti šta će se desiti". "Na osnovu… »
Tramp: Šteta što mi Ustav SAD ne dozvoljava treći mandat, videćemo šta će se desiti

Tramp: Šteta što mi Ustav SAD ne dozvoljava treći mandat, videćemo šta će se desiti

NIN pre 3 dana
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp ponovio je danas da je "prilično jasno" da mu Ustav SAD ne dopušta da se kandiduje i za treći predsednički mandat, i istakao da je "šteta što je tako", ali da će "videti šta će se desiti". "Na osnovu… »
"Videćemo šta će se desiti": Tramp se ponovo oglasio o trećem mandatu: Pretpostavljam da mi nije dozvoljeno, ali...

"Videćemo šta će se desiti": Tramp se ponovo oglasio o trećem mandatu: Pretpostavljam da mi nije dozvoljeno, ali...

Blic pre 3 dana
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp ponovio je danas da je "prilično jasno" da mu Ustav SAD ne dopušta da se kandiduje i za treći predsednički mandat, i istakao da je "šteta što je tako", ali da će "videti šta će se desiti". - Na osnovu… »

N1 Info pre 3 dana
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp ponovio je da je "prilično jasno" da mu Ustav SAD ne dopušta da se kandiduje i za treći predsednički mandat, i istakao da je "šteta što je tako", ali da će "videti šta će se desiti". "Na osnovu onoga… »

Euronews pre 3 dana
Tramp: Videćemo šta će se desiti

Tramp: Videćemo šta će se desiti

B92 pre 3 dana
Predsednik SAD Donald Tramp ponovio da je "prilično jasno" da mu Ustav SAD ne dopušta da se kandiduje i za treći predsednički mandat, i istakao da je "šteta što je tako", ali da će "videti šta će se desiti". "Na osnovu onoga što sam pročitao… »

Vesti dana »