Повезане вести
Психологија моћи: Шта Трамп постиже својим наговештајима о трећем мандату?
Еуроневс 29.10.2025
Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп поновио је данас да је "прилично јасно" да му Устав САД не допушта да се кандидује и за трећи председнички мандат, и истакао да је "штета што је тако", али да ће "видети шта ће… »
Трамп: Штета што ми Устав САД не дозвољава трећи мандат, видећемо шта ће се десити
НИН 29.10.2025
Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп поновио је данас да је "прилично јасно" да му Устав САД не допушта да се кандидује и за трећи председнички мандат, и истакао да је "штета што је тако", али да ће "видети шта ће… »
"Видећемо шта ће се десити": Трамп се поново огласио о трећем мандату: Претпостављам да ми није дозвољено, али...
Блиц 29.10.2025
Трамп: Штета што ми Устав САД не дозвољава трећи мандат, видећемо шта ће се десити
Н1 Инфо 29.10.2025
Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп поновио је да је "прилично јасно" да му Устав САД не допушта да се кандидује и за трећи председнички мандат, и истакао да је "штета што је тако", али да ће "видети шта ће се… »
Еуроневс 29.10.2025
Трамп: Видећемо шта ће се десити
Б92 29.10.2025
Председник САД Доналд Трамп поновио да је "прилично јасно" да му Устав САД не допушта да се кандидује и за трећи председнички мандат, и истакао да је "штета што је тако", али да ће "видети шта ће се десити". "На основу онога што… »
Вести дана »
Огласио се отац девојчице која је пронађена у возу! Добио је позив за важан разговор
Телеграф пре 1 сатјош 39 повезаних
Конзулка Србије у Солуну: Грчка суспендује ЕЕС систем за српске туристе од 1. јуна до 30. августа
Н1 Инфо пре 1 сатјош 20 повезаних
Прогноза за недељу, 3. мај: Данас након хладног јутра сунчано и топлије време
Бета пре 2 сатајош 26 повезаних