Povezane vesti
Psihologija moći: Šta Tramp postiže svojim nagoveštajima o trećem mandatu?
Euronews 29.10.2025
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp ponovio je danas da je "prilično jasno" da mu Ustav SAD ne dopušta da se kandiduje i za treći predsednički mandat, i istakao da je "šteta što je tako", ali da će "videti šta će se desiti". "Na osnovu… »
Tramp: Šteta što mi Ustav SAD ne dozvoljava treći mandat, videćemo šta će se desiti
NIN 29.10.2025
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp ponovio je danas da je "prilično jasno" da mu Ustav SAD ne dopušta da se kandiduje i za treći predsednički mandat, i istakao da je "šteta što je tako", ali da će "videti šta će se desiti". "Na osnovu… »
"Videćemo šta će se desiti": Tramp se ponovo oglasio o trećem mandatu: Pretpostavljam da mi nije dozvoljeno, ali...
Blic 29.10.2025
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp ponovio je danas da je "prilično jasno" da mu Ustav SAD ne dopušta da se kandiduje i za treći predsednički mandat, i istakao da je "šteta što je tako", ali da će "videti šta će se desiti". - Na osnovu… »
Tramp: Šteta što mi Ustav SAD ne dozvoljava treći mandat, videćemo šta će se desiti
N1 Info 29.10.2025
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp ponovio je da je "prilično jasno" da mu Ustav SAD ne dopušta da se kandiduje i za treći predsednički mandat, i istakao da je "šteta što je tako", ali da će "videti šta će se desiti". "Na osnovu onoga… »
Euronews 29.10.2025
Tramp: Videćemo šta će se desiti
B92 29.10.2025
Predsednik SAD Donald Tramp ponovio da je "prilično jasno" da mu Ustav SAD ne dopušta da se kandiduje i za treći predsednički mandat, i istakao da je "šteta što je tako", ali da će "videti šta će se desiti". "Na osnovu onoga što sam pročitao… »
Vesti dana »
IRCG: Božja kazna za Izrael i SAD nije daleko; Teheran se oprašta od Alija Hamneija
RTS pre 35 minutajoš 53 povezane
MUP tvrdi da je uhapšen pripadnik „vračarskog klana“: Osumnjičen za pretnje pištoljem i nasilničko ponašanje
Insajder pre 1 satjoš 26 povezanih
Tramp kao senator Makarti za vreme „Hladnog rata“: „Ne možete biti i komunista i patriota – ili jedno ili drugo“
Euronews pre 3 satajoš 36 povezanih
Vučićev paket mera: "Služi za propagandu, a nakon izbora će se sve vratiti na staro"
Radio 021 pre 1 satjoš 16 povezanih
Cela Srbija strepela zbog njega, on poslao moćnu poruku nakon meča sa Novakom: Reči koje najbolje opisuju koliko je Đoković veliki!
Hot sport pre 44 minutajoš 25 povezanih