Povezane vesti
Na pragu smo najskupljeg meča u istoriji boksa: Revanš „borbe veka“ bi mogao da se održi 2026. godine
Danas pre 23 dana
Filipinski bokser Mani Pakjao rekao je da bi njegov revanš protiv Amerikanca Flojda Mejvedera mogao da bude zakazan u 2026. godini. – Trenutno pregovaramo o mojoj sledećoj borbi, moguć je revaš sa Flojdom Mejvederom. Mnogo je pregovora u toku, tako da je… »
Najskuplji okršaj u istoriji sporta? Pakjao i Mejveder organizuju revanš „borbe veka“
Nova pre 23 dana
Filipinski bokser Mani Pakjao rekao je da bi njegov revanš protiv Amerikanca Flojda Mejvedera mogao da bude zakazan u 2026. godini. „Trenutno pregovaramo o mojoj sledećoj borbi, moguć je revaš sa Flojdom Mejvederom. Mnogo je pregovora u toku, tako da je… »
Pakjao izaziva Mejvedera, revanš već naredne godine?
Sportske.net pre 23 dana
Filipinski bokser Mani Pakjao rekao je danas da bi njegov revanš protiv Amerikanca Flojda Mejvedera mogao da bude zakazan u 2026. godini. "Trenutno pregovaramo o mojoj sledećoj borbi, moguć je revaš sa Flojdom Mejvederom. Mnogo je pregovora u toku, tako… »
Spektakl u najavi: Pakjao protiv Mejvedera ponovo u ringu
Sport klub pre 23 dana
Filipinski bokser Meni Pakjao izjavio je da bi njegov revanš protiv Amerikanca Flojda Mejvedera mogao da se odigra u 2026. godini i to u čuvenom MGM Gran kazinu u Las Vegasu. Pakjao, koji ima 46 godina, je jedini bokser koji je osvojio titule svetskog… »
Pakjao: Naredne godine želim revanš protiv Mejvedera
RTS pre 23 dana
Filipinski bokser Meni Pakjao izjavio je da bi njegov revanš protiv Amerikanca Flojda Mejvedera mogao da bude zakazan u 2026. godini, preneo je AP. Pakjao (46) je jedini bokser koji je osvojio titule svetskog šampiona u osam različitih težinskih… »
Pregovori u toku - na pomolu je neviđeni spektakl! Legendarni Mani Pakjao otkriva: Moguć je revanš sa Mejvederom!
Kurir pre 23 dana
Filipinski bokser Mani Pakjao rekao je danas da bi njegov revanš protiv Amerikanca Flojda Mejvedera mogao da bude zakazan u 2026. godini. "Trenutno pregovaramo o mojoj sledećoj borbi, moguć je revaš sa Flojdom Mejvederom. Mnogo je pregovora u toku, tako… »
Pakjao želi revanš protiv Mejvedera u 2026.
Sportski žurnal pre 23 dana
Filipinac je jedini sa titulama svetskog šampiona u osam različitih težinskih kategorija. Filipinski bokser Mani Pakjao rekao je danas da bi njegov revanš protiv Amerikanca Flojda Mejvedera mogao da bude zakazan u 2026. godini. - Trenutno pregovaramo o… »
Spektakl na pomolu - Pakjao želi revanš protiv Mejvedera
B92 pre 23 dana
Filipinski bokser Mani Pakjao rekao je da bi njegov revanš protiv Amerikanca Flojda Mejvedera mogao da bude zakazan u 2026. godini. "Trenutno pregovaramo o mojoj sledećoj borbi, moguć je revaš sa Flojdom Mejvederom. Mnogo je pregovora u toku, tako da je… »
Pakjao želi revanš protiv Mejvedera u 2026. godini
Radio sto plus pre 23 dana
“Trenutno pregovaramo o mojoj sledećoj borbi, moguć je revaš sa Flojdom Mejvederom. Mnogo je pregovora u toku, tako da je teško planirati koju borbu ću objaviti. Čekam konačne pregovore”, rekao je Pakjao na konferenciji za novinare. Pakjao (46) je jedini… »
Vesti dana »
Vučić je opet slagao? Srbija u ugovoru ima pravo preče kupovine NIS-a, ali niko ne zna zašto to ne koristi
Nova pre 1 satjoš 67 povezanih
Od Jugoslovenskog dramskog do SKC-a: Šta još može da padne pred buldožerom
Luftika pre 1 satjoš 13 povezanih
Putinov propagandista ili ključ za mir u Ukrajini: Ko je diplomata Kiril Dmitrijev
BBC News pre 1 satjoš 78 povezanih
Policija je kod M. R. pronašla ukupno 95 različitih vrsta tableta sa liste psihoaktivnih supstanci
I Love Zrenjanin pre 1 satjoš 23 povezane