Povezane vesti
Na pragu smo najskupljeg meča u istoriji boksa: Revanš „borbe veka“ bi mogao da se održi 2026. godine
Danas pre 2 dana
Filipinski bokser Mani Pakjao rekao je da bi njegov revanš protiv Amerikanca Flojda Mejvedera mogao da bude zakazan u 2026. godini. – Trenutno pregovaramo o mojoj sledećoj borbi, moguć je revaš sa Flojdom Mejvederom. Mnogo je pregovora u toku, tako da je… »
Najskuplji okršaj u istoriji sporta? Pakjao i Mejveder organizuju revanš „borbe veka“
Nova pre 2 dana
Filipinski bokser Mani Pakjao rekao je da bi njegov revanš protiv Amerikanca Flojda Mejvedera mogao da bude zakazan u 2026. godini. „Trenutno pregovaramo o mojoj sledećoj borbi, moguć je revaš sa Flojdom Mejvederom. Mnogo je pregovora u toku, tako da je… »
Pakjao izaziva Mejvedera, revanš već naredne godine?
Sportske.net pre 2 dana
Filipinski bokser Mani Pakjao rekao je danas da bi njegov revanš protiv Amerikanca Flojda Mejvedera mogao da bude zakazan u 2026. godini. "Trenutno pregovaramo o mojoj sledećoj borbi, moguć je revaš sa Flojdom Mejvederom. Mnogo je pregovora u toku, tako… »
Spektakl u najavi: Pakjao protiv Mejvedera ponovo u ringu
Sport klub pre 2 dana
Filipinski bokser Meni Pakjao izjavio je da bi njegov revanš protiv Amerikanca Flojda Mejvedera mogao da se odigra u 2026. godini i to u čuvenom MGM Gran kazinu u Las Vegasu. Pakjao, koji ima 46 godina, je jedini bokser koji je osvojio titule svetskog… »
Pakjao: Naredne godine želim revanš protiv Mejvedera
RTS pre 2 dana
Filipinski bokser Meni Pakjao izjavio je da bi njegov revanš protiv Amerikanca Flojda Mejvedera mogao da bude zakazan u 2026. godini, preneo je AP. Pakjao (46) je jedini bokser koji je osvojio titule svetskog šampiona u osam različitih težinskih… »
Pregovori u toku - na pomolu je neviđeni spektakl! Legendarni Mani Pakjao otkriva: Moguć je revanš sa Mejvederom!
Kurir pre 2 dana
Filipinski bokser Mani Pakjao rekao je danas da bi njegov revanš protiv Amerikanca Flojda Mejvedera mogao da bude zakazan u 2026. godini. "Trenutno pregovaramo o mojoj sledećoj borbi, moguć je revaš sa Flojdom Mejvederom. Mnogo je pregovora u toku, tako… »
Pakjao želi revanš protiv Mejvedera u 2026.
Sportski žurnal pre 2 dana
Filipinac je jedini sa titulama svetskog šampiona u osam različitih težinskih kategorija. Filipinski bokser Mani Pakjao rekao je danas da bi njegov revanš protiv Amerikanca Flojda Mejvedera mogao da bude zakazan u 2026. godini. - Trenutno pregovaramo o… »
Spektakl na pomolu - Pakjao želi revanš protiv Mejvedera
B92 pre 2 dana
Filipinski bokser Mani Pakjao rekao je da bi njegov revanš protiv Amerikanca Flojda Mejvedera mogao da bude zakazan u 2026. godini. "Trenutno pregovaramo o mojoj sledećoj borbi, moguć je revaš sa Flojdom Mejvederom. Mnogo je pregovora u toku, tako da je… »
Pakjao želi revanš protiv Mejvedera u 2026. godini
Radio sto plus pre 2 dana
“Trenutno pregovaramo o mojoj sledećoj borbi, moguć je revaš sa Flojdom Mejvederom. Mnogo je pregovora u toku, tako da je teško planirati koju borbu ću objaviti. Čekam konačne pregovore”, rekao je Pakjao na konferenciji za novinare. Pakjao (46) je jedini… »
Vesti dana »
UŽIVO Komemorativni skup za 16 žrtava pada nadstrešnice u Novom Gadu
Danas pre 7 minutajoš 87 povezanih
I pravoslavci i katolici danas obeležavaju velike verske praznike
Zrenjaninski pre 42 minutajoš 8 povezanih