Povezane vesti
"Nisam htela da mu kompromitujem brak" Pevačica raskrinkala kolegu: Evo šta se dešavalo dok je bio sa Kijom
Telegraf 29.10.2025
Pevačica Sara Reljić šokirala je priznanjem da joj je pevač Sloba Radanović, dok je još bio u braku sa Kijom Kockar, slao poruke. Pevač je danas u skladnom braku sa Jelenom sa kojom je dobio sina. Reljićeva je jednom prilikom otkrila kako joj je Sloba… »
"Sloba Radanović mi je slao poruke tokom braka": Pevačica raskrinkala kolegu sa kojim je bila u rijalitiju
Mondo 29.10.2025
Pevačica Sara Reljić šokirala je priznanjem da joj je pevač Sloba Radanović, dok je još bio u braku sa Kijom, slao poruke. On je se nakon razvoda od Kije oženio Jelenom, sa kojom je dobio sina, a zajedno odgajaju i njene sinove iz prvog braka. Sara je… »
"Sloba Radanović mi je slao poruke, nisam htela da kompromitujem njegov brak": Pevačica raskrinkala kolegu - otkrila šta se…
Blic 29.10.2025
Pevačica Sara Reljić šokirala je priznanjem da joj je pevač Sloba Radanović, dok je još bio u braku sa Kijom Kockar, slao poruke. On je se nakon razvoda od Kije oženio Jelenom sa kojom je dobio sina. Sara Reljić je jednom prilikom otkrila da joj je Sloba… »
"Sloba Radanović mi je slao poruke, nisam htela da kompromitujem brak": Pevačica raskrinkala kolegu - otkrila šta se dešavalo…
Kurir 29.10.2025
Pevačica Sara Reljić šokirala je priznanjem da joj je pevač Sloba Radanović, dok je još bio u braku sa Kijom Kockar, slao poruke. On je se nakon razvoda od Kije oženio Jelenom sa kojom je dobio sina. Sara Reljić je jednom prilikom otkrila da joj je Sloba… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza Srbije krajem decembra 2025: hladno jutro, pretežno sunčano i promenljivo vreme
Naslovi.ai pre 1 satjoš 26 povezanih
"Vučića je boleo jučerašnji dan, bio je kao dete kome je uzeta igračka": Studenti o rezultatima akcije "Raspiši pobedu"
N1 Info pre 51 minutajoš 50 povezanih
(FOTO) Uklonjeni šatori ispred Skupštine Srbije, postavljeni štandovi za Božićno selo
Newsmax Balkans pre 10 minutajoš 22 povezane
Napad dronovima na Putinovu rezidenciju i diplomatske reakcije
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 49 povezanih
SRCE: Raspustiti ceo REM, odgovornima za zloupotrebu zabraniti zapošljavanje u javnom sektoru
Beta pre 2 satajoš 28 povezanih