Повезане вести
"Нисам хтела да му компромитујем брак" Певачица раскринкала колегу: Ево шта се дешавало док је био са Кијом
Телеграф 29.10.2025
Певачица Сара Рељић шокирала је признањем да јој је певач Слоба Радановић, док је још био у браку са Кијом Коцкар, слао поруке. Певач је данас у складном браку са Јеленом са којом је добио сина. Рељићева је једном приликом… »
"Слоба Радановић ми је слао поруке током брака": Певачица раскринкала колегу са којим је била у ријалитију
Мондо 29.10.2025
Певачица Сара Рељић шокирала је признањем да јој је певач Слоба Радановић, док је још био у браку са Кијом, слао поруке. Он је се након развода од Кије оженио Јеленом, са којом је добио сина, а заједно одгајају и њене синове… »
"Слоба Радановић ми је слао поруке, нисам хтела да компромитујем његов брак": Певачица раскринкала колегу - открила шта се…
Блиц 29.10.2025
Певачица Сара Рељић шокирала је признањем да јој је певач Слоба Радановић, док је још био у браку са Кијом Коцкар, слао поруке. Он је се након развода од Кије оженио Јеленом са којом је добио сина. Сара Рељић је једном… »
"Слоба Радановић ми је слао поруке, нисам хтела да компромитујем брак": Певачица раскринкала колегу - открила шта се дешавало…
Курир 29.10.2025
Певачица Сара Рељић шокирала је признањем да јој је певач Слоба Радановић, док је још био у браку са Кијом Коцкар, слао поруке. Он је се након развода од Кије оженио Јеленом са којом је добио сина. Сара Рељић је једном… »
Вести дана »
У Лајпцигу аутомобилом улетео у масу људи: Двоје погинуло, 22 повређено
Данас пре 25 минутајош 1 повезана
„Лажне анкете“: Трамп одбацује истраживања јавног мњења о паду подршке рату против Ирана
Данас пре 1 сатјош 2 повезане
Ухапшена 163 возача током празника и викенда у Црној Гори: Догодила се 41 саобраћајна несрећа, петоро задобило тешке повреде
Курир пре 50 минутајош 1 повезана
Оптужени за изазивање огромног пожара у Лос Анђелесу био бесан на цео свет
Данас пре 2 сатајош 1 повезана