Povezane vesti
"Voleću te zauvek" Posle moždanog udara, pevačica Mala Cana slomljena od bola zbog njegove smrti
Kurir pre 3 dana
Pevačica Svetlana Tomić, poznatija kao Mala Cana, nedavno je doživela moždani udar, a tokom oporavka ju je zatekla još jedna tužna vest - preminuo joj je otac. Mala Cana se od njega oprostila emotivnim rečima na društvenim mrežama: - E moj ćale, brzo si… »
Tragedija za tragedijom za pevačicu Granda: Doživela moždani udar, sad imala smrtni slučaj u porodici
Mondo pre 3 dana
Pevačica Svetlana Tomić, poznatija kao Mala Canapretrpela je moždani udar, i trenutno je u procesu oporavka, a nedavno ju je zatekla tužna vest o smrti njenog oca, kojeg je emotivno ispratila na društvenim mrežama. "E moj ćale, brzo si nas napustio u 67… »
Tuga u domu pevačice: Cana nedavno doživela moždani, sada joj umro blizak član porodice
Telegraf pre 3 dana
Nakon što je nedavno preživela moždani udar i još uvek se oporavlja, pevačica Mala Cana doživela je još jedan težak udar - preminuo joj je očuh, čovek koji je imao ogromnu ulogu u njenom životu. Mala Cana se od njega oprostila emotivnim rečima na… »
Posle moždanog udara, pevačica Mala Cana slomljena od bola zbog njegove smrti: "Voleću te zauvek"
Blic pre 3 dana
Pevačica Svetlana Tomić, poznatija kao Mala Cana nedavno je doživela moždani udar, a tokom oporavka ju je zatekla još jedna tužna vest - preminuo joj je otac. Mala Cana se od njega oprostila emotivnim rečima na društvenim mrežama: - E moj ćale, brzo si… »
Vesti dana »
Piše Milena Đorđijević: Svaka država počinje da propada kada zaboravi svoje mrtve. Pobuna je proizašla iz moralne obaveze da se na zločin odgovori pravdom
Nova pre 30 minutajoš 47 povezanih
(FOTO) Godišnjica pada nadstrešnice kroz objektiv reportera Rojtersa
N1 Info pre 14 minutajoš 38 povezanih
Mila Pajić: Možete da nas bijete, terate, hapsite, ali mi nećemo odustati - raspišite izbore
N1 Info pre 39 minutajoš 51 povezana
Studentkinja na skupu u Novom Sadu: Pad nadstrešnice nije tragedija, već zločin i ubistvo
Beta pre 2 satajoš 29 povezanih
Advokat nema informaciju da je Bačulov prebačen u bolnicu: „Eto, Informer prvi saznaje, a porodica još ništa ne zna“
Nova pre 1 satjoš 27 povezanih