Povezane vesti

(Video) Jeziva nesreća kod "1000 ruža": Sudarila se tri automobila, vozila potpuno uništena: Dve osobe prevezene na VMA

(Video) Jeziva nesreća kod "1000 ruža": Sudarila se tri automobila, vozila potpuno uništena: Dve osobe prevezene na VMA

Blic pre 24 dana
Teška saobraćajna nesreća dogodila se danas oko podneva kod hotela "1000 ruža". Kako saznaje "Blic" dve osobe su prevezene na VMA. Kako se može videti na snimku objavljenom na instagram stranici "Moj Beograd", u saobraćajnoj nesreći su učestvovala tri… »

Blic pre 24 dana
Teška saobraćajna nesreća dogodila se danas oko podneva kod hotela "1000 ruža". Kako saznaje "Blic" dve osobe su prevezene na VMA. Kako se može videti na snimku objavljenom na instagram stranici "Moj Beograd", u saobraćajnoj nesreći su učestvovala tri… »
Teška saobraćajna nesreća kod Motela „1000 ruža“: Dve osobe povređene, automobili smrskani

Teška saobraćajna nesreća kod Motela „1000 ruža“: Dve osobe povređene, automobili smrskani

Nova pre 23 dana
U Beogradu, kod Motela "1000 ruža", došlo je do teške saobraćajna nesreće, saznaje Nova. Naime, kako smo saznali, do sudara tri automobila došlo je oko 11.20 časova. U ovoj nesreći su povređene dve osobe, koje su prevezene na Vojno-medicinsku akademiju… »
Teška saobraćajna nesreća kod hotela "1000 ruža": Automobili uništeni, dve osobe prevezene na VMA (Video)

Teška saobraćajna nesreća kod hotela "1000 ruža": Automobili uništeni, dve osobe prevezene na VMA (Video)

Mondo pre 23 dana
Teška saobraćajna nesreća dogodila se danas oko podneva kod hotela "1000 ruža". Dve osobe su prevezene na VMA. Kako se može videti na snimku, objavljenom na instagram stranici "Moj Beograd", u saobraćajnoj nesreći su učestvovala dva vozila. Oba… »

Vesti dana »