Povezane vesti

"Mogla sam da ga ubijem kad sam čula pesmu": Ostavila Boru dok je bio u vojsci, zbog nje napisao svoj najveći hit

"Mogla sam da ga ubijem kad sam čula pesmu": Ostavila Boru dok je bio u vojsci, zbog nje napisao svoj najveći hit

Mondo pre 23 dana
Bora Đorđević, frontmen grupe "Riblja čorba" umro je u septembru 2024. godine, a iza sebe ostavio je bogat muzički opus. Mnoge njegove pesme bile su inspirisane ljubavnim događajima u njegovom života. Njegova bivša verenica Maja Jovanović, svojevremeno… »
"Rekao mi je da imam prljavu intimu" Bivša verenica Bore Đorđevića doživela šok zbog ove pesme "Ostaje ti..."

"Rekao mi je da imam prljavu intimu" Bivša verenica Bore Đorđevića doživela šok zbog ove pesme "Ostaje ti..."

Telegraf pre 23 dana
Bora Đorđević, frontmen grupe "Riblja čorba" umro je u septembru 2024. godine, a iza sebe ostavio je bogat muzički opus. Na njegovim velikim hitovima odrastale su generacije a pojedine pesme bile su inspirisane ljubavnim događajima u njegovom životu… »
"Pisao je da imam prljavu intimu, ko mi je otac": Bivša verenice Bore Đorđevića je doživela šok zbog ove pesme o njoj: "Ostaje…

"Pisao je da imam prljavu intimu, ko mi je otac": Bivša verenice Bore Đorđevića je doživela šok zbog ove pesme o njoj: "Ostaje…

Blic pre 23 dana
Bora Đorđevi, frontmen grupe "Riblja čorba" umro je u septembru 2024. godine, a iza sebe ostavio je bogat muzički opus. Mnoge njegove pesme bile su inspirisane ljubavnim događajima u njegovom života, a njegova bivša verenica Maja Jovanović, svojevremeno… »
Maja je sa borom raskinula veridbu dok je bio u vojsci: Bivša verenice Bore Đorđevića je doživela šok zbog ove pesme o njoj…

Maja je sa borom raskinula veridbu dok je bio u vojsci: Bivša verenice Bore Đorđevića je doživela šok zbog ove pesme o njoj…

Kurir pre 23 dana
Bora Đorđević, frontmen grupe "Riblja čorba" umro je u septembru 2024. godine, a iza sebe ostavio je bogat muzički opus. Mnoge njegove pesme bile su inspirisane ljubavnim događajima u njegovom života, a njegova bivša verenica Maja Jovanović, svojevremeno… »

Vesti dana »