Povezane vesti
"Tata, hoćeš li uvek da me: Čuvaš?" Bivši muž Marije Mikić zanemeo zbog pitanja ćerke, pa se obratio deci: "Vi me vodite do…
Blic pre 2 dana
Jovan Pantić, bivši muž pevačice Marije Mikić na društvenoj mreži Instagram podelio je sliku sa ćerkom uz emotivni opis. Jovan je objavio sliku naslednice i njega, dok devojčica spava. - Prošla su već tri sata od kad je zaspala, a meni nijedno njeno… »

"Tata, hoćeš li uvek da...?" Bivši muž naše pevačice ostao u šoku nakon ćerkinog pitanja: "Ona ne zna..."
Telegraf pre 2 dana
Jovan Pantić, bivši muž pevačice Marije Mikić aktivan je na društvenim mrežama te često podeli neki trenutak iz svog života. Nakon razvoda on i njegova bivša žena ostali su u korektnim odnosima. On je sada podelio sliku sa ćerkicom, uz emotivni opis… »

"Ona ne zna da je istina mnogo: Drugačija..." Bivši muž pevačice emotivnim rečima se obratio ćerki: "Ne zna da na svojim malim…
Blic pre 2 dana
Pevačica Marija Mikić pre nekoliko meseci razvela se od supruga Jovana Pantića sa kojim je dobila dvoje dece. Marijin bivši muž redovno se oglašava na Instagramu, gde je sada podelio emotivnu objavu, vezanu za njihovu ćerku Đurđu. Naime, on je objavio… »

Vesti dana »

Kolona studenata, građana i biciklista ide ka Novom Sadu, organizuje se doček
NIN pre 2 satajoš 31 povezana

"Terminalna faza diktatora u padu": Šta govore neetičke izjave Vučiča pred komemorativni skup u Novom Sadu
N1 Info pre 21 minutajoš 36 povezanih

"Srbijavoz" o obustavi saobraćaja: Prinuđeni smo, u cilju zaštite života putnika i posada
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 43 povezane

Patrijarh sutra u Hramu Svetog Save služi parastos stradalima na Železničkoj stanici u Novom Sadu
RTV pre 4 satijoš 50 povezanih