Povezane vesti
Tramp: "Pretio sam carinama od 250 odsto, ali sam sprečio sukob Indije i Pakistana"
Blic 29.10.2025
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da je sprečio rat između Indije i Pakistana ove godine preteći tim zemljama carinama od 250 odsto. To je najviši tarifni iznos koji je ikada spomenuo kada je reč o bilo kojoj državi, preneo je Rojters… »
"Zapretio sam im carinama od 250 odsto" Tramp tvrdi da je ovako sprečio rat između dve zemlje
Alo 29.10.2025
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da je sprečio rat između Indije i Pakistana ove godine preteći tim zemljama carinama od 250 odsto. To je najviši tarifni iznos koji je ikada spomenuo kada je reč o bilo kojoj državi, preneo je Rojters. -… »
Tramp tvrdi: Sprečio sam sukob Indije i Pakistana upozorenjem o carinama od 250 odsto
Telegraf 29.10.2025
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da je sprečio rat između Indije i Pakistana ove godine preteći tim zemljama carinama od 250 odsto. To je najviši tarifni iznos koji je ikada spomenuo kada je reč o bilo kojoj državi, preneo je Rojters… »
Vesti dana »
Hitna pomoć: Prevrnuo se automobil na Mostu na Adi, jedan lakše povređen
Novi magazin pre 2 minutajoš 32 povezane
Napad na Odesu i Herson, ima povređenih; uništen ukrajinski dron koji je leteo ka Moskvi
RTS pre 38 minutajoš 37 povezanih
"Naravno da sam gledao": Nikola Jokić digao Srbiju na noge, evo šta je poručio Alimpijeviću
Mondo pre 12 minutajoš 52 povezane
Đedović Handanović razgovarala sa predstavnicima naftnih kompanija, pomenula i Krizni plan
Radio 021 pre 1 satjoš 16 povezanih