Povezane vesti
Tramp: "Pretio sam carinama od 250 odsto, ali sam sprečio sukob Indije i Pakistana"
Blic 29.10.2025
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da je sprečio rat između Indije i Pakistana ove godine preteći tim zemljama carinama od 250 odsto. To je najviši tarifni iznos koji je ikada spomenuo kada je reč o bilo kojoj državi, preneo je Rojters… »
Tramp tvrdi: Sprečio sam sukob Indije i Pakistana upozorenjem o carinama od 250 odsto
Telegraf 29.10.2025
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da je sprečio rat između Indije i Pakistana ove godine preteći tim zemljama carinama od 250 odsto. To je najviši tarifni iznos koji je ikada spomenuo kada je reč o bilo kojoj državi, preneo je Rojters… »
Vesti dana »
VIDEO Sava Manojlović pozvao građane da sutra dođu ispred Tužilaštva na Novom Beogradu: Tražićemo pokretanje krivičnog postupka protiv Šapića i njegov pritvor
Nova pre 4 satijoš 4 povezane
"Rusija kreće u novu mobilizaciju" Zelenski tvrdi: "Planiraju da povećaju učešće stranaca"
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Pobedili, pa zapeli! Švedska levica osvojila većinu, ali Anderson ne može da formira vladu, sada je Ulf na potezu! Mogući novi izbori?
Kurir pre 5 satijoš 1 povezana
Konferencija “Ključni trendovi 2026” na Zlatiboru: Povezivanje finansija i privrede
Radio sto plus pre 25 minutajoš 1 povezana
Srednji kurs evra: Narodna banka Srbije objavila današnje vrednosti stranih valuta
Mondo pre 14 minutajoš 1 povezana