Povezane vesti
Tramp: "Pretio sam carinama od 250 odsto, ali sam sprečio sukob Indije i Pakistana"
Blic pre 4 dana
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da je sprečio rat između Indije i Pakistana ove godine preteći tim zemljama carinama od 250 odsto. To je najviši tarifni iznos koji je ikada spomenuo kada je reč o bilo kojoj državi, preneo je Rojters… »
"Zapretio sam im carinama od 250 odsto" Tramp tvrdi da je ovako sprečio rat između dve zemlje
Alo pre 4 dana
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da je sprečio rat između Indije i Pakistana ove godine preteći tim zemljama carinama od 250 odsto. To je najviši tarifni iznos koji je ikada spomenuo kada je reč o bilo kojoj državi, preneo je Rojters. -… »
Tramp tvrdi: Sprečio sam sukob Indije i Pakistana upozorenjem o carinama od 250 odsto
Telegraf pre 4 dana
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da je sprečio rat između Indije i Pakistana ove godine preteći tim zemljama carinama od 250 odsto. To je najviši tarifni iznos koji je ikada spomenuo kada je reč o bilo kojoj državi, preneo je Rojters… »
Vesti dana »
FOTO i VIDEO: Nakon blokade raskrsnice kod Banovine, Novosađani krenuli ka Bulevaru oslobođenja
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 69 povezanih
Novi Sad: Grupa građana krenula pešice ka Beogradu da podrži Dijanu Hrku u štrajku glađu
Beta pre 10 satijoš 33 povezane
Probudite se uz Euronews Jutro: Da li su incidenti ispred Skupštine Srbije odgovor na pruženu ruku pomirenja?
Euronews pre 21 minutajoš 23 povezane
Podrška Dijani Hrki u Novom Sadu, Kuli, Sremskoj Mitrovici, Lazarevcu…
Vreme pre 51 minutajoš 44 povezane
Premijer S. Makedonije objavio veliku pobedu njegove VMRO DPMNE na lokalnim izborima
Beta pre 16 minutajoš 26 povezanih