Povezane vesti
Dajana Paunović progovorila o prevari: "Bolje da me ne traži, ja imam dostojanstvo"
Blic 29.10.2025
Dajana Paunović je bila u braku sa voditeljem Žikom Jakšićem, a jednom prilikom je govorila o prevari i priznala kako bi reagovala kada bi saznala da je partner vara. - Ako dođe do toga da budem ljuta i povređena, bolje je da me taj neko ne traži... Ne… »
Primetila je jednu promenu kod muža i shvatila da je vara: "Gde sam pogrešila? Imali smo redovne intimne odnose"
Blic 29.10.2025
Zorana Šulc jednom prilikom je ispričala da je saznala da joj je muž neveran kada joj je njegova ljubavnica to saopštila u lice. Kako je ispričala to je bilo najveće poniženje koje je doživela u životu. - Na jednom prijemu prišla mi je jedna mlada… »
Vesti dana »
Snažan zemljotres pogodio Japan: Povređeno 13 osoba, izdato upozorenje na cunami, struja nestala u 2.700 domova
Euronews pre 36 minutajoš 29 povezanih
Đorđević: Nismo ispoštovali neke stvari koje smo se dogovorili
Glas juga pre 11 minutajoš 33 povezane
Uživo: Ove lokacije nemaju drugu pumpu osim NIS-ove, ministarka najavila plan
Blic pre 31 minutajoš 47 povezanih
Avokatica Borović: Tužilaštvo nema nijedan validan dokaz, postupak pokušaj zastrašivanja studentskog pokreta
Nedeljnik pre 7 satijoš 29 povezanih
Putin od Trampa "na tacni" dobija ono što 3 godine ne može da osvoji: Amerika postavila brutalan ultimatum Ukrajini
Mondo pre 56 minutajoš 87 povezanih