Povezane vesti

Vinisijus: Ponela me strast

Vinisijus: Ponela me strast

Sportski žurnal pre 3 dana
“Izvinjavam se navijačima, saigračima, klubu, predsedniku...”. Vinisijus Žunior izvinio se saigračima, Realu, predsedniku Florentinu Perezu i navijačima zbog svog ponašanja na meču 10. kola La Lige protiv Barselone, prenela je danas španska Marka… »
Vinisijus uputio javno izvinjenje, ali nije pomenuo i Ćabija Alonsa?

Vinisijus uputio javno izvinjenje, ali nije pomenuo i Ćabija Alonsa?

Sportske.net pre 3 dana
Fudbaler Real Madrida Vinisijus Žunior izvinio se danas saigračima, upravi kluba i navijačima zbog neprimerene reakcije nakon što je zamenjen u velikom derbiju španskog prvenstva protiv Barselone. Real je u nedelju popodne pobedio na svom terenu… »
Vinisijus se izvinio klubu i navijačima zbog reakcije na izmenu u derbiju protiv Barselone

Vinisijus se izvinio klubu i navijačima zbog reakcije na izmenu u derbiju protiv Barselone

Radio sto plus pre 3 dana
Real je u nedelju popodne pobedio na svom terenu Barselonu 2:1, a Vinisijus je bio ljut kada je zamenjen u 72. minutu i otišao je pravo u tunel. On se posle toga vratio na klupu i po završetku utakmice pokušao je da se obračuna sa 18-godišnjim igračem… »
Navijači Reala gledaju i ne veruju! Evo šta je Vinisijus Žunior sada uradio, posle traženja da ga prodaju usred El klasika!

Navijači Reala gledaju i ne veruju! Evo šta je Vinisijus Žunior sada uradio, posle traženja da ga prodaju usred El klasika!

Večernje novosti pre 3 dana
Fudbaler Reala Vinisijus Žunior izvinio se saigračima, klubu, predsedniku Florentinu Perezu i navijačima zbog svog ponašanja na meču 10. kola La Lige protiv Barselone, prenela je danas španska Marka. FOTO: Tanjug/AP Fudbaleri Reala su pre tri dana na… »
Vinisijus divljao pred celim svetom - usledila žestoka reakcija trenera! Alonso zapretio besnom Vinisijusu: Otkriveno šta mu…

Vinisijus divljao pred celim svetom - usledila žestoka reakcija trenera! Alonso zapretio besnom Vinisijusu: Otkriveno šta mu…

Kurir pre 3 dana
Real Madrid je u nedelju u El Klasiku savladao Barselonu rezultatom 2:1, a veliku senku na trijumf kraljevskog kluba bacio je ispad brazilskog fudbalera Vinisijusa Juniora. Odlučio je Ćabi Alnso da izvede Vinisijusa iz igre u 72. minutu meča i to se… »
Vinisijus: "Izvinjavam se, mnogo se izvinjavam"

Vinisijus: "Izvinjavam se, mnogo se izvinjavam"

B92 pre 3 dana
Fudbaler Reala Vinisijus Žunior izvinio se saigračima, klubu, predsedniku Florentinu Peresu i navijačima zbog svog ponašanja na meču 10. kola La Lige protiv Barselone, prenela je španska Marka. Fudbaleri Reala su pre tri dana na svom terenu pobedili… »
Vinisijus se kaje nakon sramnog poteza na El Klasiku o kom bruji svet: "Ponekad me savlada strast"

Vinisijus se kaje nakon sramnog poteza na El Klasiku o kom bruji svet: "Ponekad me savlada strast"

Telegraf pre 3 dana
Fudbaleri madridskog Reala porazili su Barselonu 2:1 u nedelju u okviru desetog kola Primere. Fudbaler ekipe iz glavnog grada Španije Vinisijus Žunior izvinio se saigračima, klubu, predsedniku Florentinu Perezu i navijačima zbog svog ponašanja na meču… »

Vesti dana »