Povezane vesti
„Roditelj-negovatelj“ – Pokret „Mi snaga naroda“ poziva opštine i gradove u Srbiji da slede primer iz Niša
Južne vesti 29.10.2025
Odluku Komisije za socijalna pitanja u Nišu da podrži inicijativu kojom se traži uvođenje statusa roditelj-negovatelja kako bi se pružila materijalna podrška, radni staž i socijalno osiguranje roditeljima dece sa smetnjama koji zahtevaju 24-časovnu negu… »
Pokret Mi snaga naroda pozvao sve lokalne samouprave u Srbiji da usvoje status roditelj-negovatelj
Novi magazin 29.10.2025
Niški odbor pokreta Mi snaga naroda pozdravio je danas odluku Komisije za socijalna pitanja u tom gradu o uvođenju statusa roditelj-negovatelj i pozvao sve lokalne samouprave da usvoje slične inicijative. Pokret je u saopštenju naveo da su tu odluku… »
Vesti dana »
Nova tura snega u Srbiji, očekuje se i do 20 centimetara: Do kada će trajati zimski talas
NIN pre 48 minutajoš 27 povezanih
Ruski i ukrajinski predstavnici danas u Ženevi: Glavna tema teritorijalni ustupci, prisutni i Kušner i Vitkof
Nedeljnik pre 3 minutajoš 19 povezanih
Đedović Handanović: Krajem nedelje očekujemo odgovor iz SAD o zahtevu za produženje licence NIS-u
Euronews pre 38 minutajoš 14 povezanih
Ko je sin Snežane Đurišić? Pre 4 godine bio u centru skandala, gazda ga optužio da mu je ukrao 20.000 dinara
Mondo pre 33 minutajoš 13 povezanih
Šamari, pesnice, šutiranje: Napadi na studente i novinare u Novom Sadu
Vreme pre 2 satajoš 9 povezanih