Povezane vesti

Oglasila se majka osumnjičenog za ubistvo u Sloveniji "Zakleo mi se da nije ubio Acu!" Otkrila potresnu porodičnu tragediju…

Oglasila se majka osumnjičenog za ubistvo u Sloveniji "Zakleo mi se da nije ubio Acu!" Otkrila potresnu porodičnu tragediju…

Kurir pre 3 dana
Istražni sudija u Novom Mestu odredio je pritvor Sabrijanu Jurkovič, 21-godišnjem osumnjičenom za ubistvo koje je potreslo Sloveniju i izazvalo ostavku dvojice ministara, pre dva dana. Podsećanja radi, Sabrijan je osumnjičen za smrt 48-godišnjeg… »
"Zakleo mi se da nije ubio acu": Progovorila majka osumnjičenog da je nasmrt pretukao ugostitelja i otkrila porodičnu tragediju…

"Zakleo mi se da nije ubio acu": Progovorila majka osumnjičenog da je nasmrt pretukao ugostitelja i otkrila porodičnu tragediju…

Blic pre 3 dana
Pre dva dana, istražni sudija u Novom Mestu naredio je pritvor Sabrijana J. (21), osumnjičenog za brutalno ubistvo ugostitelja Aleša Šutara (48) zvanog Aco ispred noćnog kluba u Novom Mestu. Novinari Slovenskih novica posetili su rodno mesto… »
"On to definitivno nije učinio, zakleo mi se": Oglasila se majka osumnjičenog za ubistvo u Sloveniji

"On to definitivno nije učinio, zakleo mi se": Oglasila se majka osumnjičenog za ubistvo u Sloveniji

Mondo pre 3 dana
"Doveli su mi sina u lisicama, a policija je bila naoružana do zuba, u pancirima. Došli su u nekoliko vozila, kao da nešto žele od nekoga", kaže majka osumnjičenog Sabrijana (21). "On to definitivno nije učinio. Čak i juče, kada su ga doveli kući s… »
Dijana, majka osumnjičenog za napad u Novom Mestu: "On ga nije ubio! Zakleo se da ga nije ni taknuo"

Dijana, majka osumnjičenog za napad u Novom Mestu: "On ga nije ubio! Zakleo se da ga nije ni taknuo"

Telegraf pre 3 dana
Detalji noći strave. "On to definitivno nije učinio. Čak i juče, kad su ga doveli kući s policijom jer su vršili pretres kuće, uveravao me da budem mirna, da je čist. Zakleo mi se da ovog čoveka iz Novog Mesta nije ni taknuo, ali da zna ko je on", kaže… »
Slovenci na nogama: Protesti u Novom Mestu; "Šutarov zakon" pred parlamentom VIDEO

Slovenci na nogama: Protesti u Novom Mestu; "Šutarov zakon" pred parlamentom VIDEO

B92 pre 3 dana
Nakon vanredne sednice gradskog veća u Novom Mestu, slovenačka vlada predstavila je niz mera za suzbijanje kriminala i povećanje bezbednosti, među kojima je i tzv. "Šutarov zakon". Ovaj zakon je nazvan po 48-godišnjem ugostitelju Alešu Šutaru, koji je… »

Vesti dana »