Povezane vesti
"U debelom sam minusu": Ivana Selakov otkrila sa čime se sučava poslednja dva meseca: "Trudim se da niko ne ispašta, stresno…
Blic pre 2 dana
Pevačica Ivana Selakov mesecima unazad priprema svoj prvi solistički koncert, a najveća podrška i vetar u leđa joj je suprug Peđa Mirković. Prethodni period joj je bio i te kako stresan, bilo je i nesuglasica sa mužem, jer se trudi da bude na vrhuncu… »
Bila sam na korak od svađe sa mužem: Ivana Selakov otkrila nepoznate detalje iz bračnog života, kao i pripreme "iza kulisa" za…
Večernje novosti pre 2 dana
POP zvezda Ivana Selakov 7. novembra, održaće svoj prvi solistički koncert u Beogradu. Foto: Aleksa Savić Na poslednjoj tonskoj probi pred koncert, pevačica je za "Večernje novosti" otkrila da se napetost osećala i u njihovom domu. - Moj suprug Peđa i ja… »
„U domu se osećala velika napetost“: Ivana Selakov o svađi sa mužem zbog beogradskog koncerta koji sprema
Nova pre 2 dana
Pop zvezda Ivana Selakov 7. novembra 2025. održaće svoj prvi solistički koncert u Beogradu, u "MTS Dvorani". Na poslednjoj tonskoj probi pred koncert, pevačica je otkrila da se napetost osećala i u njihovom domu: „Moj suprug Peđa i ja sami smo izneli ceo… »
Ivana Selakov pred prvi koncert u „MTS dvorani“: Otkrila da je bila na korak od svađe sa mužem
Kurir pre 2 dana
Pop zvezda Ivana Selakov 7. novembra 2025. održaće svoj prvi solistički koncert u Beogradu u "MTS dvorani". Na poslednjoj tonskoj probi pred koncert, pevačica nam je otkrila da se napetost osećala i u njihovom domu. - Moj suprug Peđa i ja sami smo izneli… »
Vesti dana »
UŽIVO Komemorativni skup za 16 žrtava pada nadstrešnice u Novom Sadu: Kolone građana krenule ka Železničkoj stanici (FOTO/VIDEO)
Danas pre 9 minutajoš 81 povezana
U Novom Sadu građani od ranog jutra donose cveće i pale sveće ispred Železničke stanice
Beta pre 50 minutajoš 20 povezanih
Novi Sad ostao bez vode, Vodovod tvrdi zbog nestanka struje u Fabrici vode
Beta pre 5 minutajoš 18 povezanih