Povezane vesti

Nedović otvorio dušu: Mislio sam da ću u Zvezdi završiti karijeru

Nedović otvorio dušu: Mislio sam da ću u Zvezdi završiti karijeru

Sport klub pre 2 dana
Nemanja Nedović je drugi put napustio Crvenu Zvezdu, ovoga puta kao 34-godišnjak. Srpski veteran ove sezone nosi dres Monaka, a u intervjuu za „Basketnews“ priznaje da nije planirao novi odlazak u inostranstvo. Nedović se na košarkaški „put oko sveta“… »
Nedović progovorio o odlasku iz zvezde: Dali su mi ugovor, pa me otpustili...

Nedović progovorio o odlasku iz zvezde: Dali su mi ugovor, pa me otpustili...

Kurir pre 2 dana
Crvena zvezda je ovog leta rešila da napravi veliki remont tima, a jedan od igrača koji je možda i neočekivano napustio klub je Nemanja Nedović. Nedović je potpisao za Monako, a sada se prvi put oglasio po odlasku iz kluba. "Iskreno, mislio sam da ću u… »
Ne znam zašto su odustali od mene, dali su mi dvogodišnji ugovor mesec dana ranije: Nedoviću odlazak iz Zvezde i dalje nije…

Ne znam zašto su odustali od mene, dali su mi dvogodišnji ugovor mesec dana ranije: Nedoviću odlazak iz Zvezde i dalje nije…

Hot sport pre 2 dana
Mogli bi da kolektivno pogledaju seriju sa Spartakom! Odlazak Nemanje Nedovića iz Crvene zvezde ovog leta bio je jedno od najvećih iznenađenja prelaznog roka u evropskoj košarci. Srpski reprezentativac se oglasio za portal Basketnews i otvoreno… »
Nedović otvorio dušu o odlasku iz Zvezde: „Mislio sam da ću tu završiti karijeru, ne znam šta se promenilo“

Nedović otvorio dušu o odlasku iz Zvezde: „Mislio sam da ću tu završiti karijeru, ne znam šta se promenilo“

Nova pre 2 dana
Nemanja Nedović, srpski košarkaš, pričao je o odlasku iz Crvene zvezde i o tome kako je došlo do saradnje sa Monakom. Nedović je igrao prethodne sezone za Zvezdu u ritmu toplo-hladno i na kraju je došlo rastanka. Bilo je priče o tome da se dve strane… »
"Mislio sam da ću u zvezdi završiti karijeru!" Nemanja Nedović prvi put o odlasku iz tabora crveno-belih, dolasku u Monako...…

"Mislio sam da ću u zvezdi završiti karijeru!" Nemanja Nedović prvi put o odlasku iz tabora crveno-belih, dolasku u Monako...…

Večernje novosti pre 2 dana
Neočekivano je pred početak nove sezone Nemanja Nedović otišao iz Zvezde, a naredna destinacija za njega bila je Monako, gde ne igra baš najsjanije. FOTO: M. Vukadinović Sada se prvi put oglasio povodom napuštanja crveno-belog tima i u razgovoru za… »
"Mislio sam da ću u Zvezdi završiti karijeru": Nemanja Nedović otvorio dušu o odlasku

"Mislio sam da ću u Zvezdi završiti karijeru": Nemanja Nedović otvorio dušu o odlasku

Mondo pre 2 dana
Košarkaši Crvene zvezde igraju veoma dobro na početku nove sezone u Evroligi, pošto su nakon uvodna dva poraza upisali čak pet pobeda i primakli se samom vrhu tabele. Sa druge strane, u dresu Monaka ove sezone nastupa Nemanja Nedović - dete crveno-belih… »
Nedović o hladnokrvnom odlasku iz Zvezde: "Dali su mi dvogodišnji ugovor"

Nedović o hladnokrvnom odlasku iz Zvezde: "Dali su mi dvogodišnji ugovor"

B92 pre 2 dana
Nemanja Nedović je govorio o svom odlasku iz Crvene zvezde. Srpski košarkaš Nemanja Nedović je napustio Crvenu zvezdu ovog leta i karijeru nastavlja u ekipi Monaka. Sada se prvi put oglasio povodom napuštanja crveno-belog tima i u razgovoru za Basketnews… »
Nedović o hladnokrvnom odlasku iz Zvezde: "Mislio sam da ću tamo završiti karijeru... To je pitanje za njih"

Nedović o hladnokrvnom odlasku iz Zvezde: "Mislio sam da ću tamo završiti karijeru... To je pitanje za njih"

Telegraf pre 2 dana
Ovog leta je Zvezda odlučila da napravi potpuni remont u košarkaškom klubu. Otišao je veliki broj igrača, a među njima je i Nemanja Nedović, koji je dete kluba, a koji se vratio pre četiri godine iz Panatinaikosa. Ipak, iako je želeo da ostane, otišao je… »

Vesti dana »