Povezane vesti

Nedović otvorio dušu: Mislio sam da ću u Zvezdi završiti karijeru

Nedović otvorio dušu: Mislio sam da ću u Zvezdi završiti karijeru

Sport klub pre 23 dana
Nemanja Nedović je drugi put napustio Crvenu Zvezdu, ovoga puta kao 34-godišnjak. Srpski veteran ove sezone nosi dres Monaka, a u intervjuu za „Basketnews“ priznaje da nije planirao novi odlazak u inostranstvo. Nedović se na košarkaški „put oko sveta“… »
Nedović progovorio o odlasku iz zvezde: Dali su mi ugovor, pa me otpustili...

Nedović progovorio o odlasku iz zvezde: Dali su mi ugovor, pa me otpustili...

Kurir pre 23 dana
Crvena zvezda je ovog leta rešila da napravi veliki remont tima, a jedan od igrača koji je možda i neočekivano napustio klub je Nemanja Nedović. Nedović je potpisao za Monako, a sada se prvi put oglasio po odlasku iz kluba. "Iskreno, mislio sam da ću u… »
Ne znam zašto su odustali od mene, dali su mi dvogodišnji ugovor mesec dana ranije: Nedoviću odlazak iz Zvezde i dalje nije…

Ne znam zašto su odustali od mene, dali su mi dvogodišnji ugovor mesec dana ranije: Nedoviću odlazak iz Zvezde i dalje nije…

Hot sport pre 23 dana
Mogli bi da kolektivno pogledaju seriju sa Spartakom! Odlazak Nemanje Nedovića iz Crvene zvezde ovog leta bio je jedno od najvećih iznenađenja prelaznog roka u evropskoj košarci. Srpski reprezentativac se oglasio za portal Basketnews i otvoreno… »
Nedović otvorio dušu o odlasku iz Zvezde: „Mislio sam da ću tu završiti karijeru, ne znam šta se promenilo“

Nedović otvorio dušu o odlasku iz Zvezde: „Mislio sam da ću tu završiti karijeru, ne znam šta se promenilo“

Nova pre 23 dana
Nemanja Nedović, srpski košarkaš, pričao je o odlasku iz Crvene zvezde i o tome kako je došlo do saradnje sa Monakom. Nedović je igrao prethodne sezone za Zvezdu u ritmu toplo-hladno i na kraju je došlo rastanka. Bilo je priče o tome da se dve strane… »
"Mislio sam da ću u zvezdi završiti karijeru!" Nemanja Nedović prvi put o odlasku iz tabora crveno-belih, dolasku u Monako...…

"Mislio sam da ću u zvezdi završiti karijeru!" Nemanja Nedović prvi put o odlasku iz tabora crveno-belih, dolasku u Monako...…

Večernje novosti pre 23 dana
Neočekivano je pred početak nove sezone Nemanja Nedović otišao iz Zvezde, a naredna destinacija za njega bila je Monako, gde ne igra baš najsjanije. FOTO: M. Vukadinović Sada se prvi put oglasio povodom napuštanja crveno-belog tima i u razgovoru za… »
"Mislio sam da ću u Zvezdi završiti karijeru": Nemanja Nedović otvorio dušu o odlasku

"Mislio sam da ću u Zvezdi završiti karijeru": Nemanja Nedović otvorio dušu o odlasku

Mondo pre 23 dana
Košarkaši Crvene zvezde igraju veoma dobro na početku nove sezone u Evroligi, pošto su nakon uvodna dva poraza upisali čak pet pobeda i primakli se samom vrhu tabele. Sa druge strane, u dresu Monaka ove sezone nastupa Nemanja Nedović - dete crveno-belih… »
Nedović o hladnokrvnom odlasku iz Zvezde: "Dali su mi dvogodišnji ugovor"

Nedović o hladnokrvnom odlasku iz Zvezde: "Dali su mi dvogodišnji ugovor"

B92 pre 23 dana
Nemanja Nedović je govorio o svom odlasku iz Crvene zvezde. Srpski košarkaš Nemanja Nedović je napustio Crvenu zvezdu ovog leta i karijeru nastavlja u ekipi Monaka. Sada se prvi put oglasio povodom napuštanja crveno-belog tima i u razgovoru za Basketnews… »
Nedović o hladnokrvnom odlasku iz Zvezde: "Mislio sam da ću tamo završiti karijeru... To je pitanje za njih"

Nedović o hladnokrvnom odlasku iz Zvezde: "Mislio sam da ću tamo završiti karijeru... To je pitanje za njih"

Telegraf pre 23 dana
Ovog leta je Zvezda odlučila da napravi potpuni remont u košarkaškom klubu. Otišao je veliki broj igrača, a među njima je i Nemanja Nedović, koji je dete kluba, a koji se vratio pre četiri godine iz Panatinaikosa. Ipak, iako je želeo da ostane, otišao je… »

Vesti dana »