Povezane vesti

"Ostasmo same smrt i ja": Vedrana Rudan danas napunila 76. godina, ovako je govorila o bolesti: "Žao mi je što sam potrošila…

"Ostasmo same smrt i ja": Vedrana Rudan danas napunila 76. godina, ovako je govorila o bolesti: "Žao mi je što sam potrošila…

Blic pre 4 dana
Proslavljena književnica Vedrana Rudan rođena je na današnji dan, a sada je napunila 76. godina. Vedrana Rudan ovaj rođendan dočekuje sa lošom dijagnozom, ona ima kancer žučnih kanala, a vreme koje je provela u bolnici je opisivala kroz svoje kolumne… »
Vedrana Rudan danas je napunila 76 godina: Mesecima vodi bitku sa opakim kancerom "Da sam zakasnila, živela bih još tri meseca"…

Vedrana Rudan danas je napunila 76 godina: Mesecima vodi bitku sa opakim kancerom "Da sam zakasnila, živela bih još tri meseca"…

Kurir pre 4 dana
Hrvatska spisateljica Vedrana Rudan danas je napunila 76 godina. Poslednjih meseci mnoge je inspirisala njena hrabra bitka sa opakim kancerom sa kojim se bori. Vedrana ima kancer žučnih kanala, a vreme koje je provela u bolnici je opisivala kroz svoje… »
"Ostasmo same smrt i ja" Vedrana Rudan proslavlja rođendan, od prijatelja ni traga: "Ne zovu me, boje se"

"Ostasmo same smrt i ja" Vedrana Rudan proslavlja rođendan, od prijatelja ni traga: "Ne zovu me, boje se"

Telegraf pre 4 dana
Vedrana Rudan o borbi sa rakom. Proslavljena književnica Vedrana Rudan danas, 29. oktobra, proslavlja 76. rođendan. Međutim, ovaj se jako razlikuje od predhodnih, jer je Vedrana Rudan u lošem stanju. Književnica ima kancer žučnih kanala i mesecima je u… »

Vesti dana »