Povezane vesti

"Ostasmo same smrt i ja": Vedrana Rudan danas napunila 76. godina, ovako je govorila o bolesti: "Žao mi je što sam potrošila…

"Ostasmo same smrt i ja": Vedrana Rudan danas napunila 76. godina, ovako je govorila o bolesti: "Žao mi je što sam potrošila…

Blic 29.10.2025
Proslavljena književnica Vedrana Rudan rođena je na današnji dan, a sada je napunila 76. godina. Vedrana Rudan ovaj rođendan dočekuje sa lošom dijagnozom, ona ima kancer žučnih kanala, a vreme koje je provela u bolnici je opisivala kroz svoje kolumne… »
Vedrana Rudan danas je napunila 76 godina: Mesecima vodi bitku sa opakim kancerom "Da sam zakasnila, živela bih još tri meseca"…

Vedrana Rudan danas je napunila 76 godina: Mesecima vodi bitku sa opakim kancerom "Da sam zakasnila, živela bih još tri meseca"…

Kurir 29.10.2025
Hrvatska spisateljica Vedrana Rudan danas je napunila 76 godina. Poslednjih meseci mnoge je inspirisala njena hrabra bitka sa opakim kancerom sa kojim se bori. Vedrana ima kancer žučnih kanala, a vreme koje je provela u bolnici je opisivala kroz svoje… »
"Ostasmo same smrt i ja" Vedrana Rudan proslavlja rođendan, od prijatelja ni traga: "Ne zovu me, boje se"

"Ostasmo same smrt i ja" Vedrana Rudan proslavlja rođendan, od prijatelja ni traga: "Ne zovu me, boje se"

Telegraf 29.10.2025
Vedrana Rudan o borbi sa rakom. Proslavljena književnica Vedrana Rudan danas, 29. oktobra, proslavlja 76. rođendan. Međutim, ovaj se jako razlikuje od predhodnih, jer je Vedrana Rudan u lošem stanju. Književnica ima kancer žučnih kanala i mesecima je u… »

Vesti dana »