Povezane vesti
Dodik: Vučić je moj brat, među nama nema neslaganja, neće ih i ne sme biti
Beta pre 3 dana
Lider Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) i bivši predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je večeras da je predsednik Srbije Aleksadar Vučić njegov "brat" i da nikakvih neslaganja među njima nema, neće i ne sme biti. "Aleksandar Vučić je… »
Dodik: Vučić je moj brat, među nama nema neslaganja, neće ih i ne sme biti
Radio sto plus pre 3 dana
Lider Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) i bivši predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je večeras da je predsednik Srbije Aleksadar Vučić njegov “brat” i da nikakvih neslaganja među njima nema, neće i ne sme biti. “Aleksandar Vučić je… »
Dodik poručuje: “Aleksandar Vučić je moj brat i među nama ne sme biti neslaganja” – demantovani sukobi na relaciji…
Serbian News Media pre 3 dana
Lider Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) i bivši predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je večeras da je predsednik Srbije Aleksadar Vučić njegov “brat” i da nikakvih neslaganja među njima nema, neće i ne sme biti. “Aleksandar Vučić je… »
Dodik o neslaganju sa Beogradom: Vučić je moj brat, niko nas ne može posvađati
Nova pre 3 dana
Lider Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) i bivši predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je večeras da je predsednik Srbije Aleksadar Vučić njegov "brat" i da nikakvih neslaganja među njima nema, neće i ne sme biti. „Aleksandar Vučić je… »
Dodik: Laž je da smo Vučić i ja u svađi, on je moj brat i neće nas posvađati
Sputnik pre 3 dana
Predsednik SNSD Milorad Dodik poručio je danas da su veze Republike Srpske i Srbije neraskidive, a da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić njegov brat, demantujući na taj način da među njima postoje nesuglasice. Na pitanje Srne da prokomentariše… »
Dodik: Veze Srpske i Srbije su neraskidive; Vučića i mene niko ne može posvađati
Euronews pre 3 dana
Predsednik Milorad Dodik poručio je danas da su veze Srpske i Srbije neraskidive, a da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić njegov brat, demantujući na taj način da među njima postoje nesuglasice. Na pitanje Srne da prokomentariše tvrdnje onih koji su… »
Vesti dana »
Al Džazira o komemorativnom skupu u Novom Sadu: Pad nadstrešnice simbol duboko ukorenjene korupcije
Danas pre 2 satajoš 3 povezane
Ljudi izbodeni nožem u vozu: Užasan napad u Engleskoj: "Scene su stravične" (video)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Kim Džong Un: Severna Koreja spremna da brani suverenitet svim sredstvima
Politika pre 2 satajoš 1 povezana