Povezane vesti
Dodik: Vučić je moj brat, među nama nema neslaganja, neće ih i ne sme biti
Beta 29.10.2025
Lider Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) i bivši predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je večeras da je predsednik Srbije Aleksadar Vučić njegov "brat" i da nikakvih neslaganja među njima nema, neće i ne sme biti. "Aleksandar Vučić je… »
Dodik: Vučić je moj brat, među nama nema neslaganja, neće ih i ne sme biti
Radio sto plus 29.10.2025
Lider Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) i bivši predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je večeras da je predsednik Srbije Aleksadar Vučić njegov “brat” i da nikakvih neslaganja među njima nema, neće i ne sme biti. “Aleksandar Vučić je… »
Dodik poručuje: “Aleksandar Vučić je moj brat i među nama ne sme biti neslaganja” – demantovani sukobi na relaciji…
Serbian News Media 29.10.2025
Lider Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) i bivši predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je večeras da je predsednik Srbije Aleksadar Vučić njegov “brat” i da nikakvih neslaganja među njima nema, neće i ne sme biti. “Aleksandar Vučić je… »
Dodik o neslaganju sa Beogradom: Vučić je moj brat, niko nas ne može posvađati
Nova 29.10.2025
Lider Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) i bivši predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je večeras da je predsednik Srbije Aleksadar Vučić njegov "brat" i da nikakvih neslaganja među njima nema, neće i ne sme biti. „Aleksandar Vučić je… »
Dodik: Laž je da smo Vučić i ja u svađi, on je moj brat i neće nas posvađati
Sputnik 29.10.2025
Predsednik SNSD Milorad Dodik poručio je danas da su veze Republike Srpske i Srbije neraskidive, a da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić njegov brat, demantujući na taj način da među njima postoje nesuglasice. Na pitanje Srne da prokomentariše… »
Dodik: Veze Srpske i Srbije su neraskidive; Vučića i mene niko ne može posvađati
Euronews 29.10.2025
Predsednik Milorad Dodik poručio je danas da su veze Srpske i Srbije neraskidive, a da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić njegov brat, demantujući na taj način da među njima postoje nesuglasice. Na pitanje Srne da prokomentariše tvrdnje onih koji su… »
Vesti dana »
'Lepeza, voda i klima': Upozorenje na toplotni talas u Srbiji i Bosni i Hercegovini
BBC News pre 3 satajoš 26 povezanih
SAD izvela jake udare na Iran kao odgovor na napad na američku bazu u Jordanu
Beta pre 1 satjoš 30 povezanih
Hitna sednica Štaba za vanredne situacije: Srbija pred dugotrajnim toplotnim talasom, Dunav na minimumu
Telegraf pre 23 minutajoš 25 povezanih
Srušen motel "Jezero" na Gazivodama, vlasnik tvrdi da ima dokumentaciju (video)
Euronews pre 23 minutajoš 15 povezanih