Povezane vesti
"Ja sam dobila dete, a on nekretninu..." Pevačica bivšem mužu ostavila stan nakon razvoda, a na sahranu mu nije došla iz…
Kurir 29.10.2025
Pevačica Neda Ukraden svojevremeno je govorila o bivšem suprugu i ocu njene ćerke Milanu Bilbiji. Neda Ukraden je, naime, nakon razvoda mužu ostavila stan, a kako je isticala ostali su u dobrim odnosima i nakon rastanka. - Jedina sam žena koja je… »
Bivšem mužu ostavila stan nakon razvoda, a na sahranu mu nije došla! Priznala zašto: "Bilo je ružnih..."
Telegraf 29.10.2025
Pevačica Neda Ukraden svojevremeno je govorila o bivšem suprugu i ocu njene ćerke, Milanu Bilbiji. Neda Ukraden je nakon razvoda mužu ostavila stan, a kako je isticala, ostali su u dobrim odnosima i nakon rastanka. - Jedina sam žena koja je ostavila mužu… »
Pevačica bivšem mužu ostavila stan nakon razvoda, a na sahranu mu nije došla: "Bilo je groznih reči", a ovog doktora je ludo…
Blic 29.10.2025
Pevačica Neda Ukraden svojevremeno je govorila o bivšem suprugu i ocu njene ćerke Milanu Bilbiji. Neda Ukraden je, naime, nakon razvoda mužu ostavila stan, a kako je isticala ostali su u dobrim odnosima i nakon rastanka. - Jedina sam žena koja je… »
Vesti dana »
Đedović: NIS podneo zahtev OFAK-u za produženje licence za rad
Insajder pre 39 minutajoš 14 povezanih
Danas je Sveti Jovan Krstitelj: Evo koji je običaj davno zaboravljen
Infozija pre 1 satjoš 15 povezanih
Ledeno jutro osvanulo, zima ne popušta: Vetar i minus stegli Srbiju, evo kakvo nas vreme očekuje
Dnevnik pre 1 satjoš 11 povezanih
Sve se kreće, bez većih zastoja i gužvi: Ovako izgleda jutarnji špic u Beogradu (foto)
Kurir pre 10 minutajoš 9 povezanih