Povezane vesti
"Ja sam dobila dete, a on nekretninu..." Pevačica bivšem mužu ostavila stan nakon razvoda, a na sahranu mu nije došla iz…
Kurir pre 2 dana
Pevačica Neda Ukraden svojevremeno je govorila o bivšem suprugu i ocu njene ćerke Milanu Bilbiji. Neda Ukraden je, naime, nakon razvoda mužu ostavila stan, a kako je isticala ostali su u dobrim odnosima i nakon rastanka. - Jedina sam žena koja je… »
Bivšem mužu ostavila stan nakon razvoda, a na sahranu mu nije došla! Priznala zašto: "Bilo je ružnih..."
Telegraf pre 2 dana
Pevačica Neda Ukraden svojevremeno je govorila o bivšem suprugu i ocu njene ćerke, Milanu Bilbiji. Neda Ukraden je nakon razvoda mužu ostavila stan, a kako je isticala, ostali su u dobrim odnosima i nakon rastanka. - Jedina sam žena koja je ostavila mužu… »
Pevačica bivšem mužu ostavila stan nakon razvoda, a na sahranu mu nije došla: "Bilo je groznih reči", a ovog doktora je ludo…
Blic pre 2 dana
Pevačica Neda Ukraden svojevremeno je govorila o bivšem suprugu i ocu njene ćerke Milanu Bilbiji. Neda Ukraden je, naime, nakon razvoda mužu ostavila stan, a kako je isticala ostali su u dobrim odnosima i nakon rastanka. - Jedina sam žena koja je… »
Vesti dana »
Poslanik Uglješa Mrdić stupio u štrajk glađu: Odluku saopštio ispred Skupštine Srbije
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
"Našoj dragoj Ljalji": Ivica Dačić se oprostio od Slobodanke Gruden: Poslednji pozdrav mojoj dragoj drugarici
Blic pre 6 satijoš 3 povezane