Povezane vesti
Razleteli se piloti u rejonu Kraljeva u toku letačka obuka posada borbenih helikoptera uskoro i bojevo gađanje ciljeva na…
Dnevnik 29.10.2025
Pripadnici protivoklopne helikopterske eskadrile iz sastava 98. vazduhoplovne brigade, u čijem se naoružanju nalaze borbeni helikopteri Mi-35 i „gama“, realizuju intenzivnu letačku obuku na vojnom aerodromu „Morava“ i u širem rejonu Kraljeva, saopštilo… »
U toku letačka obuka posada borbenih helikoptera
RTV 29.10.2025
BEOGRAD - Pripadnici protivoklopne helikopterske eskadrile iz sastava 98. vazduhoplovne brigade, u čijem se naoružanju nalaze borbeni helikopteri Mi-35 i gama, realizuju intenzivnu letačku obuku na vojnom aerodromu Morava i u širem rejonu Kraljeva… »
Vesti dana »
"Stefan je slučajno te večeri bio u baru smrti, mogao sam biti ja"! Oglasio se kolega nestalog Ivanovića: "Divan je dečko, vredan"...
Kurir pre 34 minutajoš 30 povezanih
Zvezda pregazila Efes, Moneke mislima već na F4; Obradović: "Kada ovako igramo..."
B92 pre 1 satjoš 89 povezanih
"Poginulo 47 osoba u baru u Kran-Montani": Među povređenima četiri državljana Srbije
Newsmax Balkans pre 5 satijoš 59 povezanih
Putevi Srbije upozoravaju vozače da bez preke potrebe ne idu na put – očekuju se ledena kiša i sneg
Nova pre 4 satijoš 62 povezane
Putevi Srbije upozoravaju vozače da bez preke potrebe ne idu na put - očekuju se ledena kiša i sneg
Glas Zaječara pre 2 satajoš 21 povezana