Povezane vesti
Opozicija u RS: Ukidanje sankcija Dodiku izdaja nacionalnih interesa, Dodik: Zahvalan sam Trampu
Radio sto plus 29.10.2025
“Potpuno je jasno da je na sceni veleizdaja i žao mi je što sada u krivičnom zakoniku nije normirano krivično delo veleizdaja, koje se najstrože kažnjavalo”, izjavio je vršilac dužnosti predsednika Srpske demokratske stranke (SDS) Jovica Radulović. On je… »
Opozicija u RS: Ukidanje sankcija Dodiku izdaja nacionalnih interesa, Dodik: Zahvalan sam Trampu
Beta 29.10.2025
Predstavnici opozicionih stranaka iz Republike Srpske (RS) ocenili su da je ukidanje američkih sankcija najvišim zvaničnicima ovog bh. entiteta "izdaja" srpskih nacionalnih interesa i "kapitulacija" bivšeg predsednika RS i lidera Saveza nezavisnih… »
Vesti dana »
Danas do 17 stepeni, u subotu drastičan pad temperature: Kakvo nas vreme čeka naredne sedmice?
Danas pre 3 satajoš 23 povezane
Prve slike i snimci hapšenja bivšeg princa Endrua. Policijski džipovi opkolili luksuzno imanje, opsadno stanje u Velikoj Britaniji (foto, video)
Blic pre 32 minutajoš 16 povezanih
Poljoprivrednici iz okoline Gornjeg Milanovca danas se pridružuju blokadi puteva
Beta pre 2 satajoš 13 povezanih
Jesmo li sve bliže novom sukobu: Amerika preti Iranu i šalje nosače aviona
BBC News pre 2 satajoš 17 povezanih
Inflacija u januaru 2,4 odsto: Guvernerka NBS o razlozima usporavanja inflacije i projekcijama
Euronews pre 7 minutajoš 14 povezanih