Povezane vesti
Opozicija u RS: Ukidanje sankcija Dodiku izdaja nacionalnih interesa, Dodik: Zahvalan sam Trampu
Radio sto plus 29.10.2025
“Potpuno je jasno da je na sceni veleizdaja i žao mi je što sada u krivičnom zakoniku nije normirano krivično delo veleizdaja, koje se najstrože kažnjavalo”, izjavio je vršilac dužnosti predsednika Srpske demokratske stranke (SDS) Jovica Radulović. On je… »
Opozicija u RS: Ukidanje sankcija Dodiku izdaja nacionalnih interesa, Dodik: Zahvalan sam Trampu
Beta 29.10.2025
Predstavnici opozicionih stranaka iz Republike Srpske (RS) ocenili su da je ukidanje američkih sankcija najvišim zvaničnicima ovog bh. entiteta "izdaja" srpskih nacionalnih interesa i "kapitulacija" bivšeg predsednika RS i lidera Saveza nezavisnih… »
Vesti dana »
U novogodišnoj noći baš hladno, pa onda zapanjujuća promena! Biće i 15 stepeni, evo i kada nas očekuje temperaturni šok!
Dnevnik pre 3 satajoš 25 povezanih
Studenti pozvali dijasporu da podrži zahtev za raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora u Srbiji
In medija pre 2 satajoš 47 povezanih
Rusija tvrdi da je Ukrajina napala Putinovu rezidenciju: Vazdušna odbrana uništila 91 dron
N1 Info pre 23 minutajoš 26 povezanih
SRCE: Raspustiti ceo REM, odgovornima za zloupotrebu zabraniti zapošljavanje u javnom sektoru
Beta pre 1 satjoš 28 povezanih