Povezane vesti
Jedina teniserka koja je povećala grudi: Ima ih sa većim od mene
Sport klub pre 1 dan
Kada je Osean Dodan pre nekoliko meseci povećala grudi, postala je prva teniserka u istoriji svetskog vrha koja je to uradila. Početkom ovog meseca je potvrdila glasine. Tri nedelje kasnije i dalje je u centru pažnje, ali ne zbog svoje veštine sa… »
Teniserka povećala grudi: "Nisam stavila ništa 'ludo', nismo roboti"
B92 pre 1 dan
Francuska teniserka Osean Dodan (28) našla se u centru pažnje svetskih medija nakon što je otkrila da je tokom pauze u karijeri uradila estetsku operaciju povećanja grudi. Dodan, koja je trenutno van svetskog teniskog vrha (477. na WTA listi), napravila… »
FOTO „Znala sam da će ljudi pričati o mojim grudima“: Teniserka obožava provokativne fotografije, ali samo jedno pitanje ne…
Nova pre 1 dan
I dok su druge teniserke, poput Simone Halep, neretko zbog optimizacije tehnike i sportskih rezultata smanjivale grudi, Osean Dodin je krenula drugim putem. Ona je uradila estetsku operaciju povećanja grudi i, kako sama tvrdi, prva je teniserka koja je… »
"Znala sam da će ljudi pričati o mojim grudima": Teniserka otkrila da dobija neprijatna pitanja
Telegraf pre 1 dan
Francuska teniserka Osean Dodin (29) izazvala je pravi medijski bum nakon što je otvoreno priznala da je uradila estetsku operaciju uvećanja grudi – i da je, po njenim rečima, prva profesionalna teniserka koja je to uradila. Dodin je, posle devet meseci… »
Vesti dana »
Dan žalosti u Republici Srpskoj: Saosećanje sa građanima Novog Sada i Srbije
Blic pre 27 minutajoš 15 povezanih
Poslanik Uglješa Mrdić stupio u štrajk glađu: Odluku saopštio ispred Skupštine Srbije
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
"Našoj dragoj Ljalji": Ivica Dačić se oprostio od Slobodanke Gruden: Poslednji pozdrav mojoj dragoj drugarici
Blic pre 7 satijoš 3 povezane