Povezane vesti

Svi bruje o marićevom prelasku na RTS: "Biće direktor, a o njegovom znanju ne treba ni da se govori"

Svi bruje o marićevom prelasku na RTS: "Biće direktor, a o njegovom znanju ne treba ni da se govori"

Alo pre 2 dana
Jedan od prolaznika, koji stanuje u susednom ulazu, istakao je da je Marić odavno brend sam za sebe. Milomir Marić je napustio je Hepi televiziju nakon 18 godina rada, a neprestano se šuška o tome da li prelazi na RTS. Tim povodom su se oglasile i… »
"Pričaju da će biti novi direktor..." Komšije progovorile o Mariću posle odlaska sa Hepija, spomenili i Vesnu

"Pričaju da će biti novi direktor..." Komšije progovorile o Mariću posle odlaska sa Hepija, spomenili i Vesnu

Telegraf pre 2 dana
Nakon 18 godina, Milomir Marić, poznati novinar i autor kultnih emisija "Ćirilica" i "Goli život" napustio je Hepi televiziju i, zajedno sa koleginicom Katarinom Koršom, krenuo u nove profesionalne izazove. Ekipa domaćih medija posetila je kraj u kojem… »
Komšije Milomira Marića razvezale jezik o njemu i supruzi: Otkrili sve detalje, mislili da je uticajni političar

Komšije Milomira Marića razvezale jezik o njemu i supruzi: Otkrili sve detalje, mislili da je uticajni političar

Mondo pre 2 dana
Milomir Marić ponovo je u žiži interesovanja nakon što je napustio Hepi televiziju posle 18 godina, i danima je to udarna vest. Ekipa Kurira je posetila kraj u kojem živi sa suprugom, a njihovi susedi imali su samo reči hvale za njih. Do njegove zgrade… »
Marićeve komšije otkrile sve o njemu i vesni: Vlado i Ljudmila ispričali nepoznate detalje - Mislio sam da je neki uticajni…

Marićeve komšije otkrile sve o njemu i vesni: Vlado i Ljudmila ispričali nepoznate detalje - Mislio sam da je neki uticajni…

Kurir pre 2 dana
Milomir Marić ponovo je u žiži interesovanja. Ugledni novinar je posle 18 godina napustio Hepi televiziju i sa svojom koleginicom Katarinom Koršom nastavio put novih radnih pobeda, o čemu je Kurir prvi pisao proteklog vikenda, a već danima o tome… »

Vesti dana »