Povezane vesti
Imao je novu devojku, a mene je maltretirao: Kaja Ostojić otvoreno o paklu posle razvoda
Story 30.10.2025
Kaju Ostojić Pevačica Kaja Ostojić u septembru 2024. godine udala se četvrti put, a sudbonosno "da" izgovorila je svom izbraniku Milošu Čujoviću. Kaja iza sebe ima tri braka - naslednicu Nikolinu rodila je sa 19 godina, a dobila ju je u braku sa prvim… »
"Trpela sam psihičko nasilje" Kaja otkrila kroz šta je prolazila nakon razvoda: "Imala sam anksiozne napade"
Telegraf 30.10.2025
Kaja Ostojić progovorila je o teškim trenucima kroz koje je prolazila tokom prethodnih brakova i priznala da je nakon jednog razvoda doživela ozbiljno psihičko maltretiranje koje je trajalo mesecima. Pevačica se udala prošle godine četvrti put, a… »
"Imala sam anksiozne napada, psihički me je maltretirao": Kaja priznala kroz šta je prolazila tokom razvoda
Mondo 30.10.2025
Pevačica Kaja Ostojić udala se prošle godine četvrti put, a sudbonosno "da" izgovorila je svom izbraniku Milošu Čujoviću. Pogledajte fotografije Kaje Ostojić: Kaja Ostojić iza sebe tri braka. Iz prvog sa Nikolom Dragojlovićem ima ćerku. Drugi brak sa… »
"Psihički me je maltretirao, Imala sam anksiozne napade" Kaja Ostojić prvi put otkrila kroz šta je prolazila nakon razvoda -…
Kurir 30.10.2025
Pevačica Kaja Ostojić udala se prošle godine četvrti put, a sudbonosno "da" izgovorila je svom izbraniku Milošu Čujoviću. Kaja Ostojić iza sebe tri braka. Iz prvog sa Nikolom Dragojlovićem ima ćerku. Drugi brak sa Urošem Duvnjakom je kratko trajao, dok… »
"Psihički me je maltretirao, Imala sam anksiozne napade": Kaja Ostojić prvi put otkrila kroz šta je prolazila nakon razvoda, o…
Blic 30.10.2025
Pevačica Kaja Ostojić udala se prošle godine četvrti put, a sudbonosno "da" izgovorila je svom izbraniku Milošu Čujoviću. Kaja Ostojić iza sebe tri braka. Iz prvog sa Nikolom Dragojlovićem ima ćerku. Drugi brak sa Urošem Duvnjakom je kratko trajao, dok… »
Vesti dana »
SAD gađale mostove i srušile toranj sa kojeg je Iran kontrolisao pomorski saobraćaj
Politika pre 39 minutajoš 32 povezane
Tramp traži ukidanje licenci televizijama koje nisu prenosile njegov govor
Euronews pre 19 minutajoš 26 povezanih
Smena turista stvara gužve na granicama: Najveće opterećenje očekuje se na prelazu Preševo
OK radio pre 59 minutajoš 18 povezanih
(Foto) Stejt department čestitao Srbiji pristupanje Artemis sporazumu, Đurić kaže da je to istorijski trenutak za nauku
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 17 povezanih
Slovenački sudija Slavko Vinčić sudi finale Svetskog prvenstva između Španije i Argentine
Insajder pre 1 satjoš 23 povezane