Povezane vesti
Imao je novu devojku, a mene je maltretirao: Kaja Ostojić otvoreno o paklu posle razvoda
Story 30.10.2025
Kaju Ostojić Pevačica Kaja Ostojić u septembru 2024. godine udala se četvrti put, a sudbonosno "da" izgovorila je svom izbraniku Milošu Čujoviću. Kaja iza sebe ima tri braka - naslednicu Nikolinu rodila je sa 19 godina, a dobila ju je u braku sa prvim… »
"Trpela sam psihičko nasilje" Kaja otkrila kroz šta je prolazila nakon razvoda: "Imala sam anksiozne napade"
Telegraf 30.10.2025
Kaja Ostojić progovorila je o teškim trenucima kroz koje je prolazila tokom prethodnih brakova i priznala da je nakon jednog razvoda doživela ozbiljno psihičko maltretiranje koje je trajalo mesecima. Pevačica se udala prošle godine četvrti put, a… »
"Imala sam anksiozne napada, psihički me je maltretirao": Kaja priznala kroz šta je prolazila tokom razvoda
Mondo 30.10.2025
Pevačica Kaja Ostojić udala se prošle godine četvrti put, a sudbonosno "da" izgovorila je svom izbraniku Milošu Čujoviću. Pogledajte fotografije Kaje Ostojić: Kaja Ostojić iza sebe tri braka. Iz prvog sa Nikolom Dragojlovićem ima ćerku. Drugi brak sa… »
"Psihički me je maltretirao, Imala sam anksiozne napade" Kaja Ostojić prvi put otkrila kroz šta je prolazila nakon razvoda -…
Kurir 30.10.2025
Pevačica Kaja Ostojić udala se prošle godine četvrti put, a sudbonosno "da" izgovorila je svom izbraniku Milošu Čujoviću. Kaja Ostojić iza sebe tri braka. Iz prvog sa Nikolom Dragojlovićem ima ćerku. Drugi brak sa Urošem Duvnjakom je kratko trajao, dok… »
"Psihički me je maltretirao, Imala sam anksiozne napade": Kaja Ostojić prvi put otkrila kroz šta je prolazila nakon razvoda, o…
Blic 30.10.2025
Pevačica Kaja Ostojić udala se prošle godine četvrti put, a sudbonosno "da" izgovorila je svom izbraniku Milošu Čujoviću. Kaja Ostojić iza sebe tri braka. Iz prvog sa Nikolom Dragojlovićem ima ćerku. Drugi brak sa Urošem Duvnjakom je kratko trajao, dok… »
Vesti dana »
Visok nivo zagađenja vazduha u Srbiji tokom zimskog perioda sa zdravstvenim rizicima
Naslovi.ai pre 56 minutajoš 27 povezanih
Detalji hapšenja federika Mogerini: Skandal u sedištu Evropske unije
Večernje novosti pre 50 minutajoš 47 povezanih