Povezane vesti
Hana Huljić otkrila detalje o Petru Grašu i deci, najteže joj ovo pada
Svet & Skandal 30.10.2025
Pevačica i kompozitorka Hana Huljić nakon dugo vremena otvorila je vrata svog intimnog porodičnog sveta i prvi put tako iskreno progovorila o roditeljstvu, suprugu i izazovima koje nosi majčinstvo. Tema Hana Huljić o Petru i roditeljstvu postala je fokus… »
"Ja vičem, a njega slišaju" Hana Huljić prvi put otkrila detalje o Petru Grašu i deci, a u roditeljstvu joj najteže padaju tri…
Kurir 30.10.2025
Pevač Petar Grašo u skladnom braku je sa 14 godina mlađom koleginicom Hanom Huljić, sa kojom je dobio dvoje dece - ćerku Albu i sina Tonija. Oni gotovo nikada ne pričaju o privatnom životu, a Hana je sada prvi put iznela brojne detalje o roditeljstvu i… »
"Najteža mi pada fizička iscrpljenost, umor i nedostatak sna": Hana Huljić prvi put otkrila detalje o Petru Grašu i deci: "Ja…
Blic 30.10.2025
Pevač Petar Grašo u skladnom braku je sa 14 godina mlađom koleginicom Hanom Huljić, sa kojom je dobio dvoje dece - ćerku Albu i sina Tonija. Oni gotovo nikada ne pričaju o privatnom životu, a Hana je sada prvi put iznela brojne detalje o roditeljstvu i… »
Vesti dana »
Vučić: Selakovića ne gone zbog lopovluka, kriminala, korupcije, već zbog politike
Beta pre 18 minutajoš 42 povezane
NBS: Raspolažemo svim potrebnim instrumentima za stabilnost domaćeg finansijskog sistema
Ekapija pre 5 satijoš 32 povezane
Odlučeno da li će Izrael biti deo takmičenja za Pesmu Evrovizije 2026.
N1 Info pre 2 satajoš 25 povezanih