Povezane vesti
"Samo ga šutnemo u prošlost, bez jadna ja" Žena Slobe Radanovića progovorila o razvodu
Kurir 30.10.2025
Surpuga pevača Slobe Radanovića, Jelena Radanović iza sebe ima jedan brak, a sada je progovorila o razvodu. Jelena je, naime, odgovarala na pitanja na Instagramu, te je otkrila kako je prebrodila razvod braka. - Razvod je u svakom slučaju loše iskustvo… »
"Dugo je bio na klimavim nogama..." Slobina žena progovorila iskreno o razvodu
Telegraf 30.10.2025
Surpuga pevača Slobe Radanovića, Jelena Radanović iza sebe ima jedan brak, a sada je progovorila o razvodu. Jelena je, naime, odgovarala na pitanja na Instagramu, te je otkrila kako je prebrodila razvod braka. - Razvod je u svakom slučaju loše iskustvo… »
Žena Slobe Radanovića progovorila razvodu: "Trauma, loše iskustvo, jadna ja"
Blic 30.10.2025
Surpuga pevača Slobe Radanovića, Jelena Radanović iza sebe ima jedan brak, a sada je progovorila o razvodu. Jelena je, naime, odgovarala na pitanja na Instagramu, te je otkrila kako je prebrodila razvod braa. - Razvod je u svakom slučaju loše iskustvo… »
Žena Slobe Radanovića progovorila o razvodu: "Trauma, loše iskustvo, jadna ja"
Alo 30.10.2025
Kako je istakla, važno je da se vremenom loše stvari ostave u prošlosti. Supruga Slobe Radanovića, Jelena, progovorila je o razvodu i istakla da isti ne mora da bude trauma. Kako je istakla, važno je da se vremenom loše stvari ostave u prošlosti. Naime… »
Vesti dana »
Promenljivo oblačno i malo svežije, popodne mestimično kiša, do 15 stepeni
RTV pre 6 satijoš 4 povezane
UKRAJINSKA KRIZA Vens: Evropa nije uložila dovoljno napora da okonča rat u Ukrajini; Kijev: Moskva lansirala blizu 180 dronova
RTV pre 6 minutajoš 1 povezana
Narodna banka Srbije objavila kurs evra za 9. april: Menjačnice po ovim vrednostima prodaju valute
Mondo pre 21 minutajoš 1 povezana
Vučić nastavlja konsultacije sastancima sa SNS i Udruženim sindikatom Sloga
RTV pre 1 satjoš 1 povezana
Veliki četvrtak – verovanje je da se danas valja pričestiti, jer se i najvećim grešnicima sve oprašta
RTS pre 26 minutajoš 1 povezana