Povezane vesti

"Samo ga šutnemo u prošlost, bez jadna ja" Žena Slobe Radanovića progovorila o razvodu

"Samo ga šutnemo u prošlost, bez jadna ja" Žena Slobe Radanovića progovorila o razvodu

Kurir 30.10.2025
Surpuga pevača Slobe Radanovića, Jelena Radanović iza sebe ima jedan brak, a sada je progovorila o razvodu. Jelena je, naime, odgovarala na pitanja na Instagramu, te je otkrila kako je prebrodila razvod braka. - Razvod je u svakom slučaju loše iskustvo… »
"Dugo je bio na klimavim nogama..." Slobina žena progovorila iskreno o razvodu

"Dugo je bio na klimavim nogama..." Slobina žena progovorila iskreno o razvodu

Telegraf 30.10.2025
Surpuga pevača Slobe Radanovića, Jelena Radanović iza sebe ima jedan brak, a sada je progovorila o razvodu. Jelena je, naime, odgovarala na pitanja na Instagramu, te je otkrila kako je prebrodila razvod braka. - Razvod je u svakom slučaju loše iskustvo… »
Žena Slobe Radanovića progovorila razvodu: "Trauma, loše iskustvo, jadna ja"

Žena Slobe Radanovića progovorila razvodu: "Trauma, loše iskustvo, jadna ja"

Blic 30.10.2025
Surpuga pevača Slobe Radanovića, Jelena Radanović iza sebe ima jedan brak, a sada je progovorila o razvodu. Jelena je, naime, odgovarala na pitanja na Instagramu, te je otkrila kako je prebrodila razvod braa. - Razvod je u svakom slučaju loše iskustvo… »
Žena Slobe Radanovića progovorila o razvodu: "Trauma, loše iskustvo, jadna ja"

Žena Slobe Radanovića progovorila o razvodu: "Trauma, loše iskustvo, jadna ja"

Alo 30.10.2025
Kako je istakla, važno je da se vremenom loše stvari ostave u prošlosti. Supruga Slobe Radanovića, Jelena, progovorila je o razvodu i istakla da isti ne mora da bude trauma. Kako je istakla, važno je da se vremenom loše stvari ostave u prošlosti. Naime… »

Vesti dana »