Povezane vesti
"Samo ga šutnemo u prošlost, bez jadna ja" Žena Slobe Radanovića progovorila o razvodu
Kurir 30.10.2025
Surpuga pevača Slobe Radanovića, Jelena Radanović iza sebe ima jedan brak, a sada je progovorila o razvodu. Jelena je, naime, odgovarala na pitanja na Instagramu, te je otkrila kako je prebrodila razvod braka. - Razvod je u svakom slučaju loše iskustvo… »
"Dugo je bio na klimavim nogama..." Slobina žena progovorila iskreno o razvodu
Telegraf 30.10.2025
Surpuga pevača Slobe Radanovića, Jelena Radanović iza sebe ima jedan brak, a sada je progovorila o razvodu. Jelena je, naime, odgovarala na pitanja na Instagramu, te je otkrila kako je prebrodila razvod braka. - Razvod je u svakom slučaju loše iskustvo… »
Žena Slobe Radanovića progovorila razvodu: "Trauma, loše iskustvo, jadna ja"
Blic 30.10.2025
Surpuga pevača Slobe Radanovića, Jelena Radanović iza sebe ima jedan brak, a sada je progovorila o razvodu. Jelena je, naime, odgovarala na pitanja na Instagramu, te je otkrila kako je prebrodila razvod braa. - Razvod je u svakom slučaju loše iskustvo… »
Žena Slobe Radanovića progovorila o razvodu: "Trauma, loše iskustvo, jadna ja"
Alo 30.10.2025
Kako je istakla, važno je da se vremenom loše stvari ostave u prošlosti. Supruga Slobe Radanovića, Jelena, progovorila je o razvodu i istakla da isti ne mora da bude trauma. Kako je istakla, važno je da se vremenom loše stvari ostave u prošlosti. Naime… »
Vesti dana »
Radnici NIS-a uhapšeni zbog pronevere: Gorivo za avione pretakali u privatno vozilo
N1 Info pre 2 satajoš 22 povezane
Slobodni univerzitet Niš traži poništavanje odluke o gašenju tri departmana Filozofskog fakulteta
Insajder pre 1 satjoš 20 povezanih
Denverova 10. uzastopna pobede: Jokić uz tripl-dabl vodio Nagetse do dostignuća
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 36 povezanih
Tramp: Američka vojska ostaje oko Irana, upozoravam Teheran da ćemo pucati ako ne poštuje sporazum
Beta pre 2 satajoš 21 povezana
Ekonomska bomba: Kada će nafta konačno pojeftiniti? Analitičari otkrili datum - mnogima se neće dopasti
Telegraf pre 1 satjoš 18 povezanih