Povezane vesti

Đoković uživa u Atini: "Ovo je grad sporta; Čast mi je što sam u Grčkoj, zemlji koju volim" VIDEO

Đoković uživa u Atini: "Ovo je grad sporta; Čast mi je što sam u Grčkoj, zemlji koju volim" VIDEO

B92 pre 2 dana
Srpski teniser Novak Đoković dao je izjavu povodom boravka u Grčkoj na košarkaškim utakmicama. Đoković je prošle nedelje viđen u Beogradu kako navija za Crvenu zvezdu u Evroligi, a ove je isto uradio u Atini. Prvo je bio na utakmici Panatinaikosa, pa… »
Đoković zamenio Beograd za atinu: Ovo je grad sporta, Olimpijakos i Panatinaikos su neverovatni klubovi!

Đoković zamenio Beograd za atinu: Ovo je grad sporta, Olimpijakos i Panatinaikos su neverovatni klubovi!

Hot sport pre 2 dana
Beograd ostaje bez ATP turnira, a najbolji svih vremena počinje novo poglavlje u zemlji sporta i strasti. Novak Đoković, najbolji srpski tenise, odlučio je da životni i profesionalni put nastavi – u Atini. Srpski as, poznat po ljubavi prema sportu u svim… »
Novak o istoriji: Srbi i Grci – uvek bliski

Novak o istoriji: Srbi i Grci – uvek bliski

Sport klub pre 2 dana
Po mnogima najuspešniji teniser u istoriji "belog sporta" Novak Đoković preselio se u Atinu, a poznato je da je ljubitelj i drugih sportova, naročito košarke i fudbala. Ipak, ističe da mu je drago što će u glavnom gradu Grčke popularnost da stekne i… »

Vesti dana »