Povezane vesti
Slavlje u domu anđele Jovanović i mihaila dudaša: Obratila mu se emotivnim rečima, čestitke se nižu
Blic 30.10.2025
Ćerka Gagija Jovanovića, Anđela, oglasila se na svom Istagram profilu gde je suprugu Mihailu Dudašu čestitala rođendan. Naime, Anđela je objavila niz njihovih fotografija uz koje je napisala sledeće: - Danas nije mom mužu rođendan. Ja mnogo volim njegov… »
„Sutra sa mojim ocem krećeš u šetnju života“: Anđela Jovanović čestitala mužu rođendan, pa spomenula i sutrašnji skup u Novom…
Nova 30.10.2025
Glumica Anđela Jovanović podelila je na svom Instagram profilu niz fotografija sa svojim suprugom uz emotivnu poruku povodom njegovog rođendana, ali i otkrila da će on sutra biti deo šetnje građana i studenata ka Novom Sadu. „Danas nije mom mužu… »
Vesti dana »
Mi odosmo, a vi... Tramp: SAD bi mogle da završe sa Iranom i ostave saveznicima da brinu o Ormuzu
Večernje novosti pre 3 minutajoš 51 povezana
Novosadska skupština oduzima prostor Akademiji, Mićin tvrdi da je taj prostor zloupotrebljen
Beta pre 4 satijoš 41 povezana
Potpisan ugovor sa AzVirtom o projektovanju i izgradnji brze saobraćajnice Osmeh Vojvodine
Biznis.rs pre 1 satjoš 28 povezanih
Ministarstvo kulture: Požar na krovu paviljona Srbije u Veneciji izbio tokom renoviranja
Beta pre 2 satajoš 27 povezanih
Krivične prijave protiv troje osumnjičenih za neovlašćenu prodaju robe vredne 920 hiljada dinara
N1 Info pre 43 minutajoš 24 povezane