Povezane vesti

Parker otvorio dušu: Bez dlake na jeziku objasnio poraz od Hapoela i najavio meč sa Barsom!

Parker otvorio dušu: Bez dlake na jeziku objasnio poraz od Hapoela i najavio meč sa Barsom!

Hot sport 30.10.2025
Istakao je slabosti koje su bile primetne Džabari Parker istakao je da Partizan mora da popravi igru u presudnim momentima nakon poraza od Hapoela u Sofiji. Crno-beli su imali priliku da dođu do važnog trijumfa, ali su propustili serije koje su odlučile… »
Scena koja je oduševila Grobare! Nik Kalates već istrčao na teren u opremi Partizana!

Scena koja je oduševila Grobare! Nik Kalates već istrčao na teren u opremi Partizana!

Kurir 30.10.2025
Legendarni evroligaški plej, Nik Kalates, stigao je u Partizan, a scena sa poslednjeg treninga crno-belih oduševila je sve Grobare. Kalates je već istrčao na teren i trenirao je sa igračima Partizana, a navijače raduje i to što je registrovan za… »
"89 poena u proseku primaš u prvih 7 utakmica?! Ja sam budala što se nerviram"

"89 poena u proseku primaš u prvih 7 utakmica?! Ja sam budala što se nerviram"

B92 30.10.2025
Ratko Varda, bivši košarkaš Partizana, emotivno je proživeo utakmicu protiv Hapoela u Evroligi. Partizan nije imao previše šanse protiv trenutno najbolje ekipe Evrolige, te je doživeo poraz u Sofiji u sredu uveče. Varda je, očigledno, gledao taj meč, a… »
Micić iznenadio sve rečima posle pobede nad partizanom: Ne gledam košarku, ne znam kako smo prvi u Evroligi...

Micić iznenadio sve rečima posle pobede nad partizanom: Ne gledam košarku, ne znam kako smo prvi u Evroligi...

Kurir 30.10.2025
Hapoel iz Tel Aviva je kao domaćin u Sofiji pobedio Partizan u 7. kolu Evrolige i sada ima učinak od šest pobeda i jedan poraz. Vasilije Micić je protiv crno-belih postigao 10 poena uz četiri asistencije i dva skoka, a nakon utakmice je odgovarao na… »
"Mora i to da se kaže, jer je važno": Obradović istakao detalj koji može biti problem za Partizan

"Mora i to da se kaže, jer je važno": Obradović istakao detalj koji može biti problem za Partizan

Mondo 30.10.2025
Partizan je vezao dva poraza u Evroligi, nakon što je Hapoel slavio u Bugarskoj. Igrači Partizana nemaju mnogo vremena da žale zbog izgubljenog meča, pošto crno-beli već u petak u Beogradskoj Areni dočekuju Barselonu. Susret je najavljen za 20.30 sati, a… »
Procureo dokument o zaradama u Partizanu: Evo koliko zarađuju Obradović i igrači!

Procureo dokument o zaradama u Partizanu: Evo koliko zarađuju Obradović i igrači!

Hot sport 30.10.2025
Detaljan spisak! Košarkaši Partizana doživeli su novi poraz u Evroligi, ovog puta od tima Hapoela iz Tel Aviva u meču koji je odigran u Sofiji. Nakon sedam kola, crno-beli imaju učinak od tri pobede i četiri poraza, a pred njima je sada jedan od… »
Grk zadužio opremu: Isplivale prve fotografije Kalatesa u Partizanu!

Grk zadužio opremu: Isplivale prve fotografije Kalatesa u Partizanu!

Hot sport 30.10.2025
Već se priključio ekipi. Crno-beli su konačno pronašli igrača koji će popuniti poziciju pleja – u Humsku je stigao Nik Kalates, iskusni organizator igre. Partizan je objavio prvu fotografiju Kalatesa u opremi Partizana, snimljenu tokom treninga pred… »
Prva fotografija Kalatesa u Partizanovoj opremi

Prva fotografija Kalatesa u Partizanovoj opremi

Sport klub 30.10.2025
Grčko-američki plejmejker Nik Kalates novo je pojačanje Partizana, a 36-godišnji organizator igre trebalo bi da bude spreman već za utakmicu protiv Barselone u petak od 20.30. Ekipi koju predvodi Željko Obradović potreban je igrač na poziciji jedan, a… »
Nik Kalates napokon u dresu Partizana: Crno-beli odradili trening u Sofiji, tu su sva pojačanja

Nik Kalates napokon u dresu Partizana: Crno-beli odradili trening u Sofiji, tu su sva pojačanja

Mondo 30.10.2025
Partizan je u sedmom kolu Evrolige doživeo poraz od Hapoela u Sofiji, Bugarska. Ipak, crno-beli su odlučili da put Beograda ne krenu odmah, već da najpre održe trening. Na jutarnjem okupljanju izabranika Željka Obradovića našao se i Nik Kalates (36)… »
Micić: Svaka čast Zvezdi

Micić: Svaka čast Zvezdi

Sportski žurnal 30.10.2025
Vasilije otkrio posebnu vezu sa Marinkovićem. Vasilije Micić odlično je počeo evropsku misiju posle dve godine u NBA ligi. U dresu Hapoela iz Tel Aviva igra na vrhunskom nivou, a posle pobede protiv Partizana u Sofiji, podelio je utiske sa novinarima. -… »
Nik Kalates počeo sa treninzima u Partizanu: Pogledajte prve fotke novog pojačanja sa Željkom Obradovićem

Nik Kalates počeo sa treninzima u Partizanu: Pogledajte prve fotke novog pojačanja sa Željkom Obradovićem

Telegraf 30.10.2025
Košarkaši Partizana dobili su novo pojačanje, prekaljeni grčki plejmejker Nik Kalates novi je košarkaš crno-belih. On je stigao u Partizan na dan kada su crno-beli igrali meč protiv Hapoela iz Tel Aviva u Sofiji, a stigao je upravo u glavni grad… »
Procurio dokument: Otkriveno kolike su plate košarkaša Partizana, Željka Obradovića i Zorana Savića

Procurio dokument: Otkriveno kolike su plate košarkaša Partizana, Željka Obradovića i Zorana Savića

Telegraf 30.10.2025
Košarkaši Partizana poraženi su u Sofiji od Hapoela iz Tel Aviva u sedmom kolu Evrolige i sada imaju skor od tri pobede i četiri poraza u Evroligi, a sledi im izuzetno bitan meč protiv Barselone u Areni u petak od 20.30. Iako je pre početka sezone… »
„Džabari probudi se! Odbranaaaa! Ma ja sam budala…“

„Džabari probudi se! Odbranaaaa! Ma ja sam budala…“

Sport klub 30.10.2025
Partizan je u Sofiji poražen treći put u poslednje četiri utakmice uz Evroligi, a mnogo je onih kojima neubedljive partije ekipe Željka Obradovića sve teže padaju. Jedni kritikuju igrače, drugi trofejnog trenera, treći generalnog menadžera Zorana Savića… »

Vesti dana »

Zelenski stigao u Srbiju

Zelenski stigao u Srbiju

N1 Info pre 14 minutajoš 46 povezanih
RyanAir od ove zime obustavlja letove iz Niša

RyanAir od ove zime obustavlja letove iz Niša

Trender pre 19 minutajoš 42 povezane
Evo koje su nove cene goriva

Evo koje su nove cene goriva

Jugmedia pre 4 satijoš 29 povezanih