Povezane vesti

Miloš i Dimitrije (10) umrli u istom danu: Dečaci za koje se borila cela Srbija nisu izdržali

Miloš i Dimitrije (10) umrli u istom danu: Dečaci za koje se borila cela Srbija nisu izdržali

Telegraf pre 2 dana
I porodica Kragović tuguje. Dečak iz Novog Sada, desetogodišnji Miloš Ćelap, preminuo je juče u Italiji gde se lečio od leukemije. Istog dana umro je i Dimitrije Kragović, njegov vršnjak koji je imao Leberovu hereditarnu optičku neuropatiju. Obojica su… »
(Foto) Sve je počelo kao obična prehlada maleni Miloš (10) iz novog sada izgubio bitku s opakom bolešću Istog dana preminuo i…

(Foto) Sve je počelo kao obična prehlada maleni Miloš (10) iz novog sada izgubio bitku s opakom bolešću Istog dana preminuo i…

Dnevnik pre 1 dan
Čitavu Srbiju potresla je vest o smrti dvojice dečaka Miloša Ćelapa (10) i Dimitrija Kragovića (10). Dečaci su vodili bitke sa drugačijim dijagnozama, ali cilj im je bio isti - da ozdrave. Ipak, nijedan nije uspeo da dostigne cilj, a i Miloš i Dimitrije… »
Preminuo desetogodišnji Novosađanin zbog kog smo se ujedinili pre dve i po godine

Preminuo desetogodišnji Novosađanin zbog kog smo se ujedinili pre dve i po godine

Moj Novi Sad pre 2 dana
Početkom 2023. godine Novosađani su se brzo i efikasno ujedinili, organizovali brojne humanitarne događaje kako bi skupili novac za lečenje našeg, tada sedmogodišnjeg sugrađanina. Akcije su bile uspešne i Miloš Ćelap je vrlo brzo imao dovoljno novca na… »
Umrla dvojica dečaka (10) za koje se molila Srbija: Miloš i Dimitrije nisu izdržali, mrežama se šire potresne poruke: "Moj…

Umrla dvojica dečaka (10) za koje se molila Srbija: Miloš i Dimitrije nisu izdržali, mrežama se šire potresne poruke: "Moj…

Blic pre 2 dana
Miloš Ćelap (10), dečak iz Novog Sada koji se borio sa leukemijom, preminuo je sinoć u Italiji, gde se i lečio. Da tuga bude veća, istog dana, preminuo je i Dimitrije Kragović (10) koji je imao Leberovu hereditarnu optičku neuropatiju. Uprkos silnoj… »

Vesti dana »